Tgrt Haber

Son dakika! NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Türkiye ile güçlü dayanışma içindeyiz

13 Şubat 2023 15:05 - Güncelleme : 13 Şubat 2023 15:28
Son dakika! NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Türkiye ile güçlü dayanışma içindeyiz

Son dakika... NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, NATO ülkelerinin Türkiye'ye depremler nedeniyle destekte bulunduğunu belirterek "Müttefikimiz Türkiye ile güçlü dayanışma içindeyiz." dedi.

NATO​ Genel Sekreteri Jens Stoltenberg​, Türkiye​'de meydana gelen depremler nedeniyle NATO ülkelerinin Türkiye ile güçlü dayanışma içinde olduğunu söyledi. Stoltenberg, 14-15 Şubat'ta Brüksel​'de yapılacak NATO Savunma Bakanları Toplantısı dolayısıyla düzenlediği basın toplantısına, Türkiye'deki depremlere değinerek başladı.

"Düşüncelerimiz Türk halkıyla." diyen Stoltenberg, NATO üyesi ülkelerin arama kurtarma görevlisi, itfaiyeci, sağlık çalışanı ve deprem​ uzmanı gibi çok sayıda yardım görevlisini Türkiye'ye gönderdiğini belirtti.

Stoltenberg, NATO ülkelerinin Türkiye'ye çeşitli barınma desteği vereceğini de aktararak "Müttefikimiz Türkiye ile güçlü dayanışma içindeyiz." dedi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...