Tgrt Haber

Son dakika: Tahran'da nükleer santralde yangın çıktı! Facia iddiaları var

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: tgrthaber.com
24 Ekim 2024 10:29 - Güncelleme : 24 Ekim 2024 11:35

Son dakika haberi... İsrail medyasında yer alan ve rejim muhaliflerinin iddialarına göre, Karaj nükleer santralinde yangın çıktı.

İsrail medyasında yer alan son dakika haberine göre rejim muhalifleri, Karaj nükleer santralinde yangın​ çıktığını belirtti. İran​ medyası olayla ilgili herhangi bir yorumda bulunmazken sosyal medyada durumun büyük bölgesel bir faciaya dönüşebileceği yönünde iddialar da yer alıyor. 

Son dakika: Tahran'da nükleer santralde yangın çıktı! Facia iddiaları var - 1. Resim

ÜRKÜTÜCÜ GÖRÜNTÜLER KAMERADA

Öte yandan sosyal medyada hızla yayılan ve bölgede çekildiği iddia edilen görüntülerde tesisin devasa bir duman bulutu altında olduğu görülüyor. Yangının kesin çıkış nedenine bir bilgiye ise henüz ulaşılamadı. 

Bunun yanında haberin gerçek bir nitelik taşımadığı, Karaj'da nükleer santral​ değil, bir nükleer tıp merkezinin bulunduğu yönünde bilgiler de yine sosyal medyada yer alıyor. 

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ayşegül24 Ekim 2024 10:34

Bu durumlarda ne kadar dikkatli olunması gerektiğini bir kere daha gösteriyor Allah'tan önemli bir olumsuzluk olmamış Umarım herkes fiilen güvenli

Sonraki Haber Yükleniyor...