Tgrt Haber

Son dakika | Tel Aviv'de patlama oldu: Kamyon şehrin içine daldı: Ölü ve yaralılar var

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
18 Ağustos 2024 22:57 - Güncelleme : 18 Ağustos 2024 23:49

Son dakika: İsrail'in başkenti Tel Aviv'de içinde patlayıcı bulunan bir kamyon caddeye dalarak infilak etti. Olay yerinde çok sayıda ölü ve yaralı olduğu ilk gelen bilgiler arasında.

İsrail’in başkenti Tel Aviv’de bir kamyonda meydana gelen patlamanın terör saldırısı olup olmadığı merak ediliyor.

 Lod Caddesi'nde kamyonun içerisindeki maddenin patlamasıyla meydana gelen olaya dair yapılan ilk açıklamada olay yerine çok sayıda ekibin sevk edildiği belirtildi.

Son dakika | Tel Aviv'de patlama oldu: Kamyon şehrin içine daldı: Ölü ve yaralılar var - 1. Resim

SORUŞTURMA BAŞLADI

Patlamanın terör saldırı olup olmadığı henüz netlik kazanmazken, saldırıyla ilgili soruşturma devam ediyor. İsrail basınında yer alan haberlerde, iç istihbarat servisi Shin Bet’in patlama​ hakkında yürütülen soruşturmaya dahil olmadığı ifade edildi.

Emniyet Müdürü, bir kamyonun yanında patlamayla hayatını kaybeden ve "bomba düzeneğini taşıdığı" düşünülen 50 yaşlarındaki kişinin kimliğinin soruşturmayı aydınlatacağını değerlendirdiklerini ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...