Tgrt Haber

Son dakika | Tel Aviv'de patlama sesleri: Kente roket yağdı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: tgrthaber.com
13 Ağustos 2024 16:23 - Güncelleme : 13 Ağustos 2024 17:24
Son dakika | Tel Aviv'de patlama sesleri: Kente roket yağdı

Son dakika haberi: İşgalci İsrail'in başkenti Tel Aviv'de patlama sesleri duyuluyor. Hamas'ın Gazze'den İsrail'e çok sayıda roket attığı bildirildi.

İsrail ve Hamas​ arasındaki çatışmalar tüm şiddetiyle devam ediyor. Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin El-Kassam Tugayları​, Tel Aviv​ ve çevresini iki adet M90 roketle hedef aldığını duyurdu.

ROKETLERDEN BİRİ DENİZE DÜŞTÜ

İsrail Savunma Kuvvetleri'nden (IDF) yapılan açıklamada; Gazze Şeridi​'nden atılan bir roketin, denize düştüğü bildirildi. İkinci roketin ise sınırı geçemediğini ve Gazze'ye düştüğünü aktarıldı.

Hamas'ın gerçekleştirdiği roketli saldırıyı duyuran İsrail basını, kentte herhangi bir can kaybının rapor edilmediğini bildirdi. 

İSRAİL, İRAN'A MEYDAN OKUDU

Öte yandan suikasta uğrayan Hamas lideri İsmail Haniye'nin ölümünden sonra intikam saldırısına hazırlanan İran'a İsrail meydan okudu. Tel Aviv, İran'ın misilleme saldırısında herhangi bir kayıp ya da hasar olmasa da karşılığının verileceğini açıkladı. 

Son dakika | Tel Aviv'de patlama sesleri: Kente roket yağıyor - 1. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...