Tgrt Haber

Son dakika! Ukrayna Dışişleri Bakanı: Hala diplomasi yolu işe yarayabilir

20 Şubat 2022 15:05 - Güncelleme : 20 Şubat 2022 15:56
Ukrayna, tüm kötü senaryolara hazırlıklı olduğunu belirtti.

Son dakika! Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, "Rusya’nın ne yaptığını görüyoruz ancak hala diplomasi yolu işe yarayabilir." dedi.

Ukrayna, tüm kötü senaryolara hazırlıklı olduğunu belirtti.

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, Rusya ve Ukrayna arasındaki kriz hakkında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Bakan Kuleba, Rusya’nın agresif hareketlerine rağmen her ne olursa olsun Rusya’yı diplomaside kalmaya ikna etmeye çalışacaklarını ancak işe yaramazsa başka senaryolara da hazır olduklarını ifade etti.

Bakan Kuleba, "Rusya’nın ne yaptığını görüyoruz ancak hala diplomasi yolu işe yarayabilir. Rusya’nın diplomasiden ayrılmaması için her imkanı kullanacağız. Partnerlerimiz bizi bu konuda destekleyecek. Ancak bu diğer senaryolara hazır olmadığımız anlamına da gelmiyor" ifadelerini kullandı.

DONETSK'TE ÇOK SAYIDA PATLAMA

Ukrayna'da ayrılıkçıların elinde bulunan Donetsk şehir merkezinde çok sayıda patlama sesi duyulduğunu Reuters bildirdi. Reuters'a konuşan bir görgü tanığının ifadesine göre, Donetsk'te hoparlör aracılığıyla yapılan anonsta vatandaşlardan dikkatli olmalarını istedi. Ancak, patlamaların kaynağı netlik kazanmadı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...