Tgrt Haber

Son dakika! Ukrayna Rusya'nın en büyük konvoyunu imha etti! İşte görüntüler

27 Şubat 2022 16:25 - Güncelleme : 27 Şubat 2022 17:03

Ukrayna ordusu Kiev’e ilerleyen bir Rus konvoyunu daha imha etti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Rus zırhlı araçlarının paramparça olduğu görülüyor. Vurulan konvoyun şimdiye kadarki en büyük konvoy olduğu belirtiliyor. 

Rusya’nın Ukrayna’yı işgal girişimi 4 gününde de yoğun çatışmalara sahne oluyor. Rusya’nın kayıplarının giderek arttığı dikkat çekerken, Ukrayna ordusunun bir askeri konvoyu daha imha ettiği öğrenildi. 

Kiev’e ilerleyen Rus konvoyunun bombaladığını gösteren ve sosyal medyada paylaşılan videoda araçların paramparça olduğu dikkat çekti. Vurulan konvoyun şimdiye kadarki en büyük konvoy olduğu belirtiliyor.

Ukrayna, dün Kerson’da yine Rus konvoyunu imhe etmişti. Bu sabah da Rus zırhlı araçlarını taşıyan bir tren vurulmuştu. 

Ukrayna Silahlı Kovvetleri Başkomutanı Valeriy Zalujnıy, Kerson'daki imha harekatının Bayraktar TB2 ile yapıldığını duyurdu. Aynı paylaşımı Ukrayna Ankara Büyükelçisi de yaptı. Zalujnıy paylaşımında, 'Hayat veren Bayraktar neler yapıyor! Cehenneme hoş geldin' ifadesini kullanmıştı. 

Ukrayna ordusu Bayraktar TB2’nin kamerasından imha görüntülerini de paylaştı. 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...