Tgrt Haber

Son dakika! Yunanistan'da 5.4 büyüklüğünde deprem

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
03 Kasım 2023 09:46 - Güncelleme : 03 Kasım 2023 10:42
Son dakika! Yunanistan'da 5.4 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberi: Yunanistan'da 5.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Yunanistan​ şiddetli bir depremle sarsıldı. EMSC (Euro-Mediterranean Seismological Centre) verilerine göre; Ege Denizi​'ndeki Yunanistan'ın Eğriboz Adası​ yakınlarında 5,2 büyüklüğünde deprem​ meydana geldi. Atina​ Jeodinamik Enstitüsü, yerel saatle 08.26'da gerçekleşen sarsıntının yerin 14,2 kilometre derinliğinde olduğunu bildirdi.

CAN KAYBI VE YARALANMA YOK

5,2 büyüklüğündeki deprem, Eğriboz Adası'ndan yaklaşık 120 kilometre uzaklıktaki başkent Atina'dan da hissedildi. Yunan Devlet Televizyonu ERT'ye konuşan Eğriboz Belediye Başkan Yardımcısı Yannis Kancuris, can kaybı ve yaralanma olmadığını belirterek, henüz bildirilen bir hasar da bulunmadığını ifade etti.

İŞTE SON DEPREMLER

AFAD ve Kandilli tarafından yayımlanan listede İstanbul, Elazığ, Bolu, Düzce, Siirt, Muğla, Kayseri, Tokat, Bingöl, Kahramanmaraş, Hatay, Adana, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER...

KANDİLLİ SON DEPREMLER...

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...