Tgrt Haber

Sürpriz evlilik teklifi: Trafik çevirmesinde ne olacağını asla bilemezsiniz

25 Kasım 2023 09:23 - Güncelleme : 25 Kasım 2023 09:36
Sürpriz evlilik teklifi: Trafik çevirmesinde ne olacağını asla bilemezsiniz

ABD'nin Wisconsin eyaletinde trafik kontrolü yapan polisler, içinde genç bir çiftin bulunduğu bir aracı durdurdu. Önce sürücüyü sonra da kız arkadaşını araçtan indirdiler. Sonrasında kadın gördükleri karşısında şoka uğradı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Wisconsin​ eyaletinde ilginç bir evlilik teklifi​ yapıldı. Trafik polisleri rutin kontrol yapıyordu. İçinde genç bir çiftin olduğu aracı durdurdular. Polis, sürücüden kendisiyle gelmesini istedi. Polis sürücüyü araçtan uzaklaştırdıktan sonra, ekipteki kadın polis araca yaklaştı. O da genç kadına araçtan inmesini ve kendisiyle gelmesini söyledi.

SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ

Genç kadın talimatlara uydu. Ama aşağı indikten sonra gördükleri, kendisini şoka soktu. Çünkü polis memuru​, erkek arkadaşının kolunu arkaya bükmüş, diz çöktürmüştü. Genç kadın neler olduğunu anlamaya çalışırken hayatının sürpriziyle karşılaştı. Sevgilisinden evlenme teklifi aldı. Sevgilisi için, “Seni çok seviyorum. Benim en iyi arkadaşımsın. Hayatımın geri kalanını seninle geçirmek istiyorum.” sözlerini sarf etti.

Polis departmanı görüntüleri sosyal medyadan paylaştı. Sonuna da "Trafik çevirmesinde ne olacağını asla bilemezsiniz." cümlesini yazdı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...