Tgrt Haber

Süslenip püslenip hırsızlığa gittiler! 15 milyon euroluk mücevherleri çalıp, kayıplara karıştılar

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
02 Ağustos 2023 09:17 - Güncelleme : 02 Ağustos 2023 09:28
Fotoğraf: AA

Fransa'da bir kuyumcu dükkanına giren şık giyimli olduğu belirtilen iki adam ve bir kadın, yaklaşık 15 milyon euroluk mücevherleri çalıp, kayıplara karıştılar.

Fotoğraf: AA

Fransa​'nın başkenti Paris​'te bulunan ünlü alışveriş caddesi Rue de la Paix'deki bir kuyumcu​ dükkanına öğle saatlerinde hırsız​ girdi. Şık giyimli olduğu belirtilen iki adam ve bir kadın, yaklaşık 10-15 milyon euro civarında olduğu tahmin mücevherleri çalıp, kayıplara karıştılar.

Olayda yaralanan olmazken, soruşturma için Fransa polisinin özel BRB birliği görevlendirildi. Fransız medyasının aktardığı bilgilere göre; iki erkek hırsızın gri takım elbise, kadın hırsızın ise yeşil bir elbise giydiğini yazdı.

"KORONAVİRÜSTEN SONRA HIRSIZLIK ARTTI"

Öte yandan henüz üç ay önce de aynı sokakta yaklaşık bir başka mücevher dükkanı hırsızlar tarafından hedef alınmış, üç silahlı hırsız daha sonra motosikletlerle kaçmıştı.

Fransa Mücevherat ve Saat Birliği Başkanı Sandrine Marcot, dükkanlara yapılan baskınların sayısının endişe verici olduğunu söyledi ve "Sayı yıllar içinde dramatik şekilde azalmış olsa da, Covid salgını sonrası geçtiğimiz 1-2 yılda hırsızlık sayıları artıyor" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...