Tgrt Haber

Suudi Arabistan'da terör infazı: Bir günde 81 kişi idam edildi

12 Mart 2022 16:42 - Güncelleme : 12 Mart 2022 16:56
Suudi Arabistan'da terör infazı: Bir günde 81 kişi idam edildi

Suudi Arabistan'da terörizmle bağlantılı suçlardan hüküm giymiş kişiler infaz edildi. Ülkede bir günde 81 kişi idam edilirken infaz edilen hükümlüler arasında El Kaide ve IŞİD terör örgütleriyle bağlantılı kişilerin de olduğu öğrenildi.

Suudi Arabistan'da terörizmle bağlantaılı suçlardan hüküm giydikleri belirtilen 81 kişinin bir günde idam edildiği duyuruldu.

Suudi Arabistan devlet ajansının yayınladığı habere göre, cinayet ve terör suçlarından hüküm giyen 81 kişi aynı günde idam edildi.

İnfaz edilenler arasında El Kaide ve IŞİD militanlarının da bulunduğu belirtildi. Öte yandan idam edilenlerden bazılarının ise masum erkek, kadın ve çocukların öldürülmesi de dahil olmak üzere çeşitli suçlardan hüküm giydikleri vurgulandı.

Euronews'in haberine göree, idam edilenlerin arasında Yemen'de İran destekli Husi isyancılara destek verenlerin olduğu da kaydedildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...