Tgrt Haber

Tabut boş, gelenler oyuncu! Pederi şoke eden cenazenin gizemi çözüldü

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
08 Mart 2024 15:29 - Güncelleme : 08 Mart 2024 15:37
Tabut boş, gelenler oyuncu! Pederi şoke eden cenazenin gizemi çözüldü

İngiltere'nin başkenti Londra'da tarihi kilisede şoke eden bir cenaze töreni düzenlendi. Tabut boş, cenazeye gelenler ise oyuncuydu. Fakat bir film ya da dizi çekilmiyordu... 

Londra​'da gizemli cenaze töreni İngiliz basınına damga vurdu. London Oratory Roma Katolik Kilisesi'nde olduk gösterişli bir cenaze töreni için hazırlık yapıldı. Kilisenin içine ise genç bir adamın fotoğrafları konuldu. Atlı bir cenaze aracı, iki lüks araba hazır olarak bekletildi. Silindir şapkalı adamlardan oluşan bir koro ise kiliseyi doldurdu. Üstelik cenaze kayda da alınıyordu. 

PEDER TUHAF TÖRENİ İPTAL ETTİ

Peder Rupert McHardy, hazırlığını yaptı, vaazını vermek üzere geldi fakat gördüğü karşısında şoke oldu. Tabutun boş olduğunu fark eden Peder McHardy, töreni iptal etti. Peder, ''Bize son anda cenazenin olmadığı bunun yerine küllerin olduğu söylendi'' dedi ve cenazeye gelenlerin adamın yakınları değil para ile tutulmuş oyuncular olduklarını söyledi. Üstelik oyuncular, paralarını alamadıkları için şikayet ediyordu. 

Sahte cenazesi düzenlenen Lauris Zaube
Sahte cenazesi düzenlenen Lauris Zaube

OYUNCULAR İPTALE SEVİNDİ

Dailymail'in haberine göre, Peder McHardy cenaze töreninin büyük bir kurmaca olduğunu anladığında töreni iptal etti. Oyuncular bu iptal karşısında resmen büyük bir sevinç yaşadı. 

Londra Oratory Kilisesi
London Oratory Roma Katolik Kilisesi

KAYIPLARA KARIŞTI VE BİR DAHA BULUNAMADI

Peder ise bu yaşananları 'ürkütücü' olarak nitelendirdi. Cenazeyi düzenleyen ve genç adamın kardeşi olduğunu iddia eden Clyde Zaube'nin hüküm giymiş bir suçlu olduğu ortaya çıktı. Cenazesi düzenlenen Lauris Zaube'nin ise Letonyalı olduğu, yılbaşı gecesi kayıplara karıştığı ve bulunamadığı anlaşıldı.

Bir diğer ilginç nokta ise kayıp Zaube'nin genç bir erkek kardeşi yoktu. 

Kaynak: Tgrthaber.com.tr / Çeviri
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...