Tgrt Haber

Tahtadan köpek balığının üzerine indi! Kanlar içinde kıyıya vardı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
18 Ekim 2024 12:23 - Güncelleme : 18 Ekim 2024 12:37
Tahtadan köpek balığının üzerine indi! Kanlar içinde kıyıya vardı

ABD'nin Florida eyaletinde bir sörfçü, tahtasından bir köpek balığının üzerine indi. Dehşet anlarını anlatan sörfçü, bacağından kanlar akarken dalgalar sayesinde kıyıya çıkabildiğini söyledi. 

ABD'nin Florida​ eyaletinde Charley Hajek, sörf yaptığı sırada köpek balığı saldırısına uğradı. Hajek, "Tahtamdan indim ve tam bir köpek balığının üstüne düştüm" diyerek o korku dolu anları anlattı. Köpek balığına değdiği sırada her ikisinin de çıldırdığını söyleyen Hajek, ayak bileğine ve ayağına bir şeyin yapıştığını hissettiğini, bunun bir yırtıcı hayvan olduğunu hemen anladığını ifade etti. 

Tahtadan köpek balığının üzerine indi! Kanlar içinde kıyıya vardı - 1. Resim


KÖPEK BALIKLARINA RAĞMEN SÖRFE DEVAM

Köpek balığının ayağını ısırmasının ardından kendisini bıraktığını söyleyen Hajek, ''Çırpınmadı ya da kıpırdamadı'' dedi. Dalgalar sayesinde, bacağından kan fışkırsa da kıyıya ulaşmayı başardığını söyleyen Hajek, başına gelenlerin ne kadar kötü olduğunu o zaman anladığını dile getirdi:

"Plaja vardığımda ve ilk adımı attığımda kan fışkırmaya başladı. O zaman kötü olduğunu anladım. Sörf tahtası tasmamı bacağıma turnike olarak doladım ve hastaneye gittim."

Tahtadan köpek balığının üzerine indi! Kanlar içinde kıyıya vardı - 2. Resim

Bacağına 10 dikiş atıldığını söyleyen Hajek, sörften vazgeçmeyeceğini de belirtti.

Tahtadan köpek balığının üzerine indi! Kanlar içinde kıyıya vardı - 3. Resim

Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Arif18 Ekim 2024 13:10

Vay canına neler oluyor bu günlerde korkunç ya sörf yaparken köpek balığıyla karşılaşmak kimin başına gelir ki

Sonraki Haber Yükleniyor...