Tgrt Haber

Tam 7 metre uzunluğunda... Yarım tonluk dev piton mağaradan çıktı, görenler şoke oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
19 Aralık 2023 16:54 - Güncelleme : 19 Aralık 2023 16:56
Tam 7 metre uzunluğunda... Yarım tonluk dev piton mağaradan çıktı, görenler şoke oldu

Brezilya'da kimsenin ayak basmadığı ıssız bir mağaraya girenler, 7 metrelik dev pitonu karşılarında görünce adeta dondu kaldı. Issız mağaradan zincirlerle çıkarılan yarım tonluk pitonun görüntüleri, sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Brezilya​'da kimsenin ayak basmadığı ıssız bir mağaraya giren bir grup gezgin, 7 metre uzunluğunda ve 400 kilogram ağırlığındaki pitonu karşılarında görünce neye uğradığını şaşırdı.

Dev pitonu gören gezginler, hemen durumu yetkililere haber verdi. Yılan​, uzun uğraşlar sonucu zincirlerle bağlanarak mağaradan çıkarıldı.

Pitonun etkisiz hale getirilmesinden sonra dev yılanı kayda alan bir kişi, o anları sosyal medyada paylaştı ve görüntüler kısa sürede viral oldu.

DEV PİTON​ TARTIŞMA KONUSU OLDU

Video kısa süre içinde milyonlarca kez izlendi. İzlenme rekoru kıran görüntü, tartışmaları da beraberinde getirdi. 

Bazı sosyal medya kullanıcısı görüntülerin montaj olduğunu öne sürerken, bazıları da videonun gerçek olabileceğini iddia etti.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...