Tgrt Haber

Okurken kanınız çekilecek! Tatil için gittiği sahilde dehşeti yaşadı: Çalıların arkasına doğru çekti...

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: Correio de Manha
07 Temmuz 2023 09:40 - Güncelleme : 07 Temmuz 2023 10:51
Okurken kanınız çekilecek! Tatil için gittiği sahilde dehşeti yaşadı: Çalıların arkasına doğru çekti...

Portekiz’in Portimao kentine tatil için giden genç bir kadın, kabusu yaşadı. Bir grup arkadaşıyla birlikte sahile giden kadın, bir adamın tecavüzüne uğradı. Kadın, yaşadığı dehşet anlarını gözyaşları içinde anlattı.

Genç bir İngiliz kadın, arkadaşılarıyla tatil için gittiği Portekiz’de kabusu yaşadı. Portimao kentindeki Praia da Rocha sahiline giden kadın, bir süre sonra arkadaşlarının yayından ayrıldı.

Sahilde tek başına yürüyüşe çıkna kadın, kendisini takip eden bir adam tarafından tecavüze uğradı.Portekiz​ gazetesi Correio de Manha'da yer alan haberde, kadına tecavüz​ eden adamın kimliğinin tespit edildiği ve yakalanması için çalışma başlatıldığı aktarıldı. 

"BENİ ÇALILARIN ARKASINA DOĞRU ÇEKTİ"

Yaşadığı dehşet anlarını gözyaşları içinde anlatan kadın, polise verdiği ifadesinde “Kısa süreliğine arkadaşlarımın yanından ayrıldım. Afrika kökenli, Fransızca konuşan, yaklaşık 1.70 boyundaki ve kafasına beyaz bir fular takan zayıf bir adam bana tecavüz etti. Yürüyüş yolundaydım ve beni çalıların arkasına doğru çekti. Cep telefonunun ve pasaportununun bulunduğu siyah bir çantayı da çaldı” dedi.

Kaynak: Correio de Manha

Kaynak: Correio de Manha

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...