Tgrt Haber

Taylor Swift'in 72 bin kişilik konserinde deprem! 

29 Temmuz 2023 19:50 - Güncelleme : 29 Temmuz 2023 20:03
Taylor Swift'in 72 bin kişilik konserinde deprem! 

Ünlü şarkıcı Taylor Swift’in ABD'nin Seattle kentinde verdiği konserde, hayranlarının 2.3 büyüklüğündeki depreme yol açtığı ortaya çıktı. Swift’in konserine 71 bin biletli kişinin katıldığı öğrenildi. 

Dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift’in 22 ve 23 Temmuz'da ABD​'nin Washington eyaletinde düzenlediği konserde daha önce benzerine az rastlanan bir olaya tanıklık edildi. Tarihe geçen konserde, Swift hayranlarının coşkusu depreme yol açtı. 

ABD'li şarkıcı Taylor Swift​, "Eras" adlı dünya turnesiyle hayranlarıyla buluşmaya devam ederken geçtiğimiz gün Seattle​ kentindeki Lumen Field'daki konseri ile tarihe geçti. Şarkıcının konserdeki hayranları kentte 2,3 büyüklüğünde depreme sebep oldu.

2.3’LÜK DEPREM​ BÜYÜKLÜĞÜNDE

Western Washington Üniversitesi'nden deprembilimci Jackie Caplan-Auerbach, ABD'nin önde gelen medya kuruluşlarından CNN yaptığı açıklamada, konserlere katılan seyircilerin 2.3 büyüklüğünde depreme neden olduğunu belirtti. 

HAYRANLARA TEŞEKKÜRÜ UNUTMADI 

Ünlü şarkıcı Taylor Swift, 22 ve 23 Temmuz’da verdiği konserler için sosyal medyadan hayranlarına teşekkür ederek “Seattle gerçekten de şimdiye kadarki en sevdiğim hafta sonlarından biriydi. Her şey için teşekkürler. Nefesinizi tüketene kadar yaptığınız tüm tezahüratlar, çığlıklar, zıplamalar, danslar, şarkılar için" ifadelerini kullandı.

Şarkıcının Seattle'daki iki akşamlık konserini 72 bin 171 biletli seyircinin takip ettiği biliniyor. 

 

 

 

Kaynak: CNN

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...