Tgrt Haber

Taylor Swift'in takıntılı hayranından evine saldırı!

31 Ocak 2022 12:25
Taylor Swift'in takıntılı hayranından evine saldırı!

Taylor Swift'ın takıntılı hayranı olduğu iddia edilen Morgan Mank adlı kişinin ünlü sanatçının evine saldırdığı ortaya çıktı.

80 milyon dolarlık gelirle 'Rolling Stone'un 'Bir Yılda En Çok Kazanan Müzisyenler' listesinin ilk 10'undaki tek kadın şarkıcı olan Taylor Swift'ın evine takıntılı hayranı saldırdı. Swift'in New York’un Manhattan'daki lüks evine saldırı düzenleyen Morgan Mank adlı kişi, aracıyla Swift'in binasının duvarına çarptı. Mank, olayın ardından duvardaki zil otomatını yerinden sökmeye çalışarak 'O gelmeden buradan ayrılmayacağım' diye bağırdı. 

GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardında Mank, gözaltına alındı ancak daha sonra serbest bırakıldı. Korku dolu anlar yaşayan ünlü şarkıcı ise konuyla ilgili sessizliğini koruyor.

Geçtiğimiz yıl da Mohammed Jaffard adlı takıntılı hayranı, Swift’in evine girmişti. Swift'in hayranı olduğunu ileri süren Jaffard, hırsızlıkla suçlanarak hapse atılmıştı.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...