Tgrt Haber

Tehdit altındaki İsrail'de komuta zirvesi! 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: tgrthaber.com
05 Ağustos 2024 18:46 - Güncelleme : 05 Ağustos 2024 18:47
Tehdit altındaki İsrail'de komuta zirvesi! 

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin İran'da suikast sonucu öldürülmesinin ardından gözler Orta Doğu'ya çevrildi. İran'ın İsral'e tehditleri artarken İsrail'de askeri zirveler sıklaştı. İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İsrail Hava Kuvvetleri komuta merkezini ziyaret etti. 

İsrail'in Lübnan'da Hizbullah​ komutanı Fuad Şükür​'ü ve ardından da İran'da Hamas​ Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye​'yi öldürmesinin ardından Orta Doğu'da tedbirler sıklaştı. 

İsrail ordusunun komutanları bugün bir araya geldi. İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İsrail Hava Kuvvetleri Komutanı Tümgeneral Tomer Bar ve üst düzey İsrail Hava Kuvvetleri (IAF) yetkilileriyle birlikte durum değerlendirmesi yapmak üzere IAF komuta merkezini ziyaret etti.

Tehdit altındaki İsrail'de komuta zirvesi!  - 1. Resim

İSRAİL: SALDIRILARA HAZIRIZ

Binyamin Netanyahu, öldürülen iki önemli isimden kendilerinin sorumlu tutulmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Netanyahu yaptığı açıklamada, "İsrail vatandaşları, önümüzde zorlu günler var. Beyrut'taki saldırıdan bu yana her yönden tehditler geliyor. Her senaryoya hazırız ve her tehdide karşı kararlıyız. İsrail, her alanda kendisine yönelebilecek saldırganlıklara karşı ağır bedel ödetecek" diyerek tehdit savurdu. 

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...