Tgrt Haber

Teknelerinin motoru bozuldu köpek balığı çevrelemeye başladı! Korku dolu anlar

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
05 Ağustos 2024 09:31 - Güncelleme : 05 Ağustos 2024 09:50
Teknelerinin motoru bozuldu köpek balığı çevrelemeye başladı! Korku dolu anlar

Galler kıyılarından balık tutmak için açılan iki arkadaşın teknelerinin motoru bozuldu. O anlarda teknenin hemen yanında bulunan bir köpekbalığı ise teknenin çevresinde dönmeye başlayınca korku dolu anlar yaşandı. 

Galler'de yaşayan 46 yaşındaki Ryan Baynes ve 40 yaşındaki Ashley Bragg balık tutmak​ için tekneleriyle açıldılar. Fakat bir süre sonra teknelerinin dıştan takma motoru bozuldu. İkili, ne yapacaklarını bilemez bir haldeyken durum korkunç bir hal aldı. Bir köpek balığı, teknelerinin etrafında dönmeye başladı.

Teknelerinin motoru bozuldu köpek balığı çevrelemeye başladı! Korku dolu anlar - 1. Resim

Köpek balığının sırt yüzgecinin fark ettikleri anda dehşete düştüğünü söyleyen ikili, onları karaya döndürecek sadece bir kürekleri olduğunu anladığında ise işler daha da kötüye doğru gidiyordu.

''HER TÜRLÜ BELANIN İÇİNDEYDİK''

Dört çocuk babası Ryan, o anları şu sözlerle anlattı:

"Yüzgeci gördüğümüz anda panikledik. Dıştan takma motor çalışmıyordu, sadece bir küreğimiz vardı ve her türlü belanın içindeydik. Yaklaşık çeyrek mil kadar açıktaydık ve hayatımızı kurtarmak için kürek çekmeye yeni başlamıştık. Neyse ki akıntı bize yardım etti.

"Kesinlikle daha büyük bir tekneye ihtiyacımız vardı. Bir motor ve bir kürek daha faydalı olurdu."

Teknelerinin motoru bozuldu köpek balığı çevrelemeye başladı! Korku dolu anlar - 2. Resim

''BEMBEYAZ KESİLDİM, KONUŞAMADIM''

Oğlu, Ryan, Ashley ve Huddersfield'lı aileleri, Kuzey Galler'deki Gwynedd'deki Shell Adası'nda kamp tatilindeyken kıyıdan bir fotoğraf çekmeyi başardılar. 

Teknelerinin motoru bozuldu köpek balığı çevrelemeye başladı! Korku dolu anlar - 3. Resim

Kıyıya ulaştığında bembeyaz kesildiğini ve konuşamadığını söyleyen Ryan, uzun bir süre tekneye de binmeyeceğini ifade etti. 

Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...