Tgrt Haber

Tel Aviv'de çifte saldırı: 1 ölü, 6 yaralı

08 Nisan 2023 01:07 - Güncelleme : 08 Nisan 2023 11:04

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de gerçekleştirilen bir saldırıda silah kullanarak ateş açan bir kişi, daha sonra aracını insanların üzerine sürdü. Saldırı sonucunda 1 kişi hayatını kaybetti, 6 kişi ise yaralandı.

AA tarafından aktarılan bilgilere göre, Tel Aviv​'in merkezinde silahlı bir saldırganın, araçla insanları ezdiği duyuruldu. Saldırıda 1 turist​ hayatını kaybetti, 6 kişi ise yaralandığı aktarıldı.

SALDIRGAN​ ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ 

İsrail basınındaki haberlerde, saldırıyı gerçekleştiren kişinin "etkisiz hale getirildiği" belirtildi. Sosyal medyada, İsrail polisinin yol kenarında devrilmiş bir araca doğru ateş açtığı görüntüler paylaşıldı.

İşgal altındaki Batı Şeria'nın Ürdün Vadisi yakınlarında bir Yahudi yerleşim yerinde bir araca düzenlenen silahlı saldırıda 2 yerleşimci öldürülmüş, 1'i de ağır yaralanmıştı.  

Kaynak: AA-İHA
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...