Tgrt Haber

THY uçağında panik dolu anlar: Taşkınlık çıkardı, kabin memurunun parmağını ısırdı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
12 Ekim 2022 16:06 - Güncelleme : 12 Ekim 2022 18:21

İstanbul-Jakarta seferini yapan Türk Hava Yolları'na ait uçakta panik dolu anlar yaşandı. Uçağın içinde taşkınlık çıkaran yolcu, kabin ekibine saldırdığı sırada bir kabin memurunun parmağını ısırdı. Olay sonrası uçak Endonezya'nın Medan şehrine acil iniş yaptı.

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul'dan Endonezya​'nın başkenti Jakarta'ya gitmek üzere 336 yolcusuyla havalanan uçakta panik​ dolu anlar yaşandı. Endonezya uyruklu bir yolcu​ uçaktaki diğer yolcuları rahatsız etymeye başladı.

Alkollü olduğu öğrenilen ve uçak içerisinde taşkınlık çıkarmaya devam eden yolcu, kendisini uyaran kabin ekibine de saldırdı.

PİLOTLAR ACİL İNİŞ KARARI ALDI

Kabin ekibinin üstüne yürüyen, yumruk ve tekmelerle saldıran yolcu, bir kabin memurunun parmağını ısırdı. Yaşanan olay uçağın pilotları Endonezya'nın Maden şehrine acil iniş yapma kararı aldı.

YOLCU GÖZLATINA ALINDI

Maden şehrine inen uçak içerisinde sorun çıkaran yolcu polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Uçak daha sonra Jakarta’ya gitmek üzere yeniden havalandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...