Tgrt Haber

Ölmeden sadece 2 saat önce çekti! TikTok fenomeninin videosu tüyleri ürpertti

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Sosyal Medya
11 Haziran 2022 15:09 - Güncelleme : 11 Haziran 2022 15:54
Ölmeden sadece 2 saat önce çekti! TikTok fenomeninin videosu tüyleri ürpertti

Henüz 19 yaşındaki TikTok fenomeni Cooper Noriega, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Fenomenin ölümünden yalnızca 2 saat önce çektiği videoyu izleyenlerin ağzı açık kaldı.

Son zamanların en popüler sosyal medya platformu TikTok​'ta 2 milyonun üzerinde takipçisi olan 19 yaşındaki Cooper Noriega, geçtiğimiz perşembe günü bir alışveriş merkezinin otoparkında ölü olarak bulundu. Noriega'nın otoparkta yerde hareketsiz şekilde yattığını görenler sağlık ekiplerine haber verdi ve genç fenomenin hayatını kaybettiği anlaşıldı.

Cooper Noriega'nın ölümüyle beraber büyük bir üzüntü yaşayan sevenleri, öğrendikleri bir detayla neye uğradıklarını şaşırdılar. Noriega, hayatını kaybetmeden yalnızca 2 saat önce genç yaşta ölmekle alakalı bir video çekmiş ve TikTok hesabına yüklemişti. Genç fenomen, videosunda genç yaşta ölüm hakkında birçok bilgi vermişti.

Ölmeden sadece 2 saat önce çekti! TikTok fenomeninin videosu tüyleri ürpertti

ŞÜPHELİ ÖLÜM

İddialara göre ise Noriega'nın ölümü bu videodan sonra gelişti. Fakat nasıl öldüğüne dair henüz net bir bilgi mevcut değil. Cooper Noriega'nın vücudunda herhangi bir travma izi olmadığı belirlendi. Şüpheli ölümün nedeni açıklanmadı. 19 yaşındaki fenomenin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Sosyal Medya

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...