Tgrt Haber

Timsahlar bitti su samurları başladı: Çocuğu suyun altına çekti aile dehşeti yaşadı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
15 Eylül 2024 15:29 - Güncelleme : 15 Eylül 2024 15:54
Timsahlar bitti su samurları başladı: Çocuğu suyun altına çekti aile dehşeti yaşadı

ABD'nin başkenti Washington'da bulunan bir marinada su samuru, aileye dehşeti yaşattı. Küçük çocuğu, bir su samuru suyun altına çekti. Anne hızlı davranıp, oğlunu kurtarmayı başardı. Çocuk, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.  

ABD'de timsah saldırılarına bu kez su samuru saldırısı eklendi. Washington​'da Bremerton Marina'daki bir iskelede gezen aile korku dolu anlar yaşadı. Su samuru, bir anda küçük çocuğu suya çekti ve suyun altına doğru sürükledi. Soğukkanlılığını korumayı başaran anne, çocuğunun bir an tekrar su yüzeyine çıktığı anda hamlesini yaptı ve oğlunu kurtardı.

Timsahlar bitti su samurları başladı: Çocuğu suyun altına çekti aile dehşeti yaşadı - 1. Resim


ÇOCUK​ HASTANEYE KALDIRILDI

Başının üst kısmında, yüzünde ve bacaklarında yaralar olan çocuk, hastaneye kaldırıldı. The Mirror'ın haberine göre su samuru, aile iskele boyunca kaçarken onları takip etti. 


KUDUZ TESTİ YAPILACAK

Departman yetkililerine göre, ABD Tarım Bakanlığı'nın Yaban Hayatı Hizmetleri ile temasa geçtiler ve nehir su samurlarını marinadan "yakalayıp uzaklaştırmak" için çalıştı.

Washington Hayvan Hastalıkları Teşhis Laboratuvarı hayvanları kuduz açısından değerlendirecek ve test edecek.

Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...