Tgrt Haber

Tramvayın freni boşaldı yolcular yola savruldu: Ölü ve çok sayıda yaralı var

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
06 Haziran 2024 16:38 - Güncelleme : 06 Haziran 2024 16:52

Rusya'da freni boşalan tramvay, öndeki tramvaya çarptı. Hızla savrulan tramvaydaki 1 kişi hayatını kaybetti, 109 kişi yaralandı.

Rusya'da freni boşalan bir tramvay, hızlanıp, sağa sola savrulmaya başladı. Bu esnada yolcular savrulan tramvaydan yola düştü. Freni boşalan tramvay, öndeki tramvaya çarptı. 

Tramvayın freni boşaldı yolcular yola savruldu: Ölü ve çok sayıda yaralı var - 1. Resim

1 KİŞİ ÖLDÜ, 109 KİŞİ YARALANDI

Can pazarının yaşandığı yolda çok sayıda yolcunun hızla savrulan troleybüsten dışarıya fırladığı öğrenilirken, Rusya Sağlık Bakan Yardımcısı Alexei Kuznetsov kazaya ilişkin yaptığı açıklamada, ''İlk verilere göre troleybüs kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 4'ü çocuk toplam 109 kişi yaralandı” dedi.

Tramvayın freni boşaldı yolcular yola savruldu: Ölü ve çok sayıda yaralı var - 2. Resim

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Kuznetsov, troleybüsün 23 yaşındaki sürücüsünün de hastanede tedavi altında bulunduğunu ve durumunun ağır olduğunu ekledi.

Tramvayın freni boşaldı yolcular yola savruldu: Ölü ve çok sayıda yaralı var - 3. Resim

Kazanın ardından trafiğe kapatılan Logovaya otoyolu, troleybüslerin çekilmesiyle tekrar açıldı. Bölge savcılığı kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...