Tgrt Haber

Trenden sarkarak poz vermesi az kalsın son hatası oluyordu! O anlar anbean kamerada

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
05 Eylül 2024 12:23 - Güncelleme : 05 Eylül 2024 12:36

Tayland'da hareket halindeki trenden sarkarak poz vermek isteyen genç kız, feci şekilde yaralandı. O anlar, fotoğrafını çekecek olan arkadaşının kamerasına saniye saniye yansıdı. Video kısa sürede sosyal medyada yayıldı, görenlerin ağzı açık kaldı.

Tayland​'da Phatthalung İstasyonu yakınlarında ilerleyen bir trende, fotoğraf çekilmek isteyen kız​ feci bir kaza geçirdi. Arkadaşına telefonunu vererek, trenden sarkarken fotoğrafını çektirmek isteyen genç kız​, bazı ihtimalleri düşünemedi.

Trenin içinde bulunan demirlere tutunup vücudunu ve başını trenin dışına sarkıtan genç kızın kafasına, yoldaki direk çarptı. Genç kız​, çarpmanın etkisiyle travma geçirdi fakat tuttuğu direkleri ilk başta bırakmamış gibi görünse de genç kız​ ardından platforma düştü. 

Trenden sarkarak poz vermesi az kalsın son hatası oluyordu! O anlar anbean kamerada - 1. Resim

ÇEVREDEKİLER YARDIMINA KOŞTU

Çevredekilerin yardıma koşması sonucu trenin içerisine alınan genç kız​, apar topar hastaneye kaldırıldı.

Yaşanan bu olay, genç kızın fotoğrafını çekecek arkadaşı tarafından saniye saniye kayıt altına alındı ve video sosyal medyada kısa sürede yayıldı.

DEMİRYORLARINDAN UYARI

Tayland​ Devlet Demiryolları, yaşanan olayın ardından bu tür davranışların tehlikelerini vurgulayan bir güvenlik yazısı yayımladı.  

Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
Sonraki Haber Yükleniyor...