Tgrt Haber

Meksika Ligi’nde tribünler birbirine girdi! 17 kişi öldü

06 Mart 2022 17:34 - Güncelleme : 06 Mart 2022 23:27
Meksika Clausura'nın 9'uncu haftasında Queretaro, Atlas'ı konuk etti. Maçta büyük kavga çıktı.

Meksika Ligi’nde oynanan Queretaro-Atlas maçında ortalık savaş alanına döndü. İki takım taraftarları arasında çıkan kavgada ortalık kan gölüne döndü. Olaylarda 17 kişi hayatını kaybederken, yüzlerce kişi de yaralandı.

Meksika Clausura'nın 9'uncu haftasında Queretaro, Atlas'ı konuk etti. Maçta büyük kavga çıktı.

Meksika Clausura'nın 9'uncu haftasında Queretaro, Atlas'ı konuk etti. Deplasman ekibi 29'uncu dakikada Julio Furch'un golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla sona ererken karşılaşmanın 63'üncü dakikasında iki takım taraftarları arasında tribünde kavga çıktı.

Olayların daha da şiddetlenmesi sonucunda ise kaçmak isteyen taraftarların saha içerisine girmesiyle birlikte kavga saha içerisine de sıçradı.

Sosyal medyada yer alan görüntülere göre savunmasız kalmış birçok insanın şiddete maruz kaldığı ve kavgaların çok şiddetli olduğu görüldü.

MAÇLAR ERTELENDİ

Meksika Ligi’nin 9’uncu haftasında Querétaro, Atlas'ı ağırladı. 29. dakikada Atlas, Julio Furch'un golüyle öne geçti ve devre bu skorla tamamlandı. 60. dakikada ise taraftarların sahaya girmesinin ardından karşılaşma yarıda kaldı.

Meksika Ligi’nde tribünler birbirine girdi! 17 kişi öldü

17 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ İDDİASI

Meksika basınında yer alan haberlere göre, çıkan kavgada silahların kullanıldığı ve 17 kişinin hayatını kaybettiği öne sürüldü. Öte yandan yaralıların ise çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındığı bildirildi.

CAN KAYBI OLMADIĞI AÇIKLANDI

Querétaro ile Atlas takımları arasında oynanan maçta yaşanan şiddet olaylarında 17 kişinin hayatını kaybettiğine dair basında çıkan haberler sonrasında resmi makamlar şiddet olaylarında can kaybı olmadığını açıkladı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...