Tgrt Haber

Trump: ABD sonuna kadar gitmeye hazır

06 Mart 2018 18:17
Trump: ABD sonuna kadar gitmeye hazır

ABD Başkanı Trump, Kuzey ve Güney Kore arasında atılan adımlar ve gerçekleştirilmesi konusunda anlaşılan ikili müzakereler konusunda resmi Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaparak, 'Yıllardır ilk defa, ilgili bütün taraflarca ciddi adımlar atıldı. Hangi yönde olursa olsun, ABD sonuna kadar gitmeye hazır.' ifadelerini kullandı.

ABD Başkanı Trump, Kuzey ve Güney Kore arasında atılan adımlar ve gerçekleştirilmesi konusunda anlaşılan ikili müzakereler konusunda resmi Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaparak, "Yıllardır ilk defa, ilgili bütün taraflarca ciddi adımlar atıldı. Hangi yönde olursa olsun, ABD sonuna kadar gitmeye hazır." ifadelerini kullandı.

Kuzey Kore ile müzakerelerde mümkün olabilecek bütün mesafeler kat ediliyor. Yıllardır ilk defa, ilgili bütün taraflarca ciddi adımlar atıldı. Bütün dünya izliyor ve bekliyor. Belki boş bir umut; ama hangi yönde olursa olsun, ABD sonuna kadar gitmeye hazır.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...