Tgrt Haber

Trump ve Clinton son kez kozlarını paylaştı

20 Ekim 2016 05:04
Trump ve Clinton son kez kozlarını paylaştı

Demokrat Parti'nin başkan adayı Clinton ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Trump, son kez canlı yayında kozlarını paylaştı.

Demokrat Parti'nin adayı Hillary Clinton ile Cumhuriyetçi Parti'nin adayı Donald Trump, 8 Kasım'da gerçekleştirilecek seçim öncesinde, Nevada Üniversitesi'nde gerçekleştirilen münazarada son kez canlı yayında kozlarını paylaştı.

GÖÇ SORUNU

Trump: Bizim kuvvetli sınırlara ihtiyacımız var. Yasa dışı olararak ülkeye giriyorlar. Sınır olmazsa ülke olmaz. En büyük sorun güney sınırımızda ülkemize giren uyuşturucu. Uyuşturucudan korunmak için güçlü sınırlarımız olmalı. İlk yapacağım eylemlerden bir tanesi sınırı güvenlik altına almak. Kötü adamlar var ve onları sınır dışıma çıkmak.

Clinton: Ben ailelerin çocuklarından ayrılmasını istemiyorum. Belgesi olmayan kişiler var. Dört milyon da çocuk var. Trump belgesi olmayanların sınır dışı edileceğini söylemişti.

ABD BAŞKANLIĞINA UYGUNLUK

Trump: Bu hikayelerin çoğu yalanlandı. İnsanlara bin beş yüz dolar ödediler. Ben eşimden özür dilemedim. Çünkü hiç bir şey yapmadım. Hiç birini görmedim. Ben kampanya ekibi olduklarını düşünüyorum. Başlatan da Hillary. Öyle değilse de ünlü olmak istiyorlar.

Clinton: Bunları yapmış olamam çünkü yeterince güzel değiller demişti. Bir başka kadın için de tercihim olmaz demişti. Kadın gazeteciye de saldırmıştı. Onların onurlarını zedeliyor. Bunun nasıl bir his olduğunu bilmeyen bir kadın yoktur sanırım. Bir sonraki başkanımız nasıl bir insan olacak. Farklılıklarımızı nasıl kullanacağız bunun üzerinde odaklanmamız lazım. Kadınlara neler yaptığını biliyoruz.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...