Tgrt Haber

Trump'a yeni Rusya suçlaması

10 Temmuz 2017 07:42
Trump'a yeni Rusya suçlaması

ABD merkezli The New York Times gazetesi, ABD Başkanı Donald Trump'ın oğlu Donald Trump Jr.'ın seçim kampanyası döneminde bir Rus avukatla gizli görüşme yaptığını öne sürdü

Gazete, ABD Başkanı Donald Trump'ın oğlu Donald Trump Jr.'ın seçim kampanyası döneminde, kendisine 'Hillary Clinton'hakkında zarar verici' bilgi vermeyi teklif eden bir Rus avukat ile gizli bir görüşme gerçekleştirdiğini öne sürdü.

Donald Trump Jr'ın Rus avukat Natalia Veselnitskaya ile buluştuğu toplantıya Trump'ı damadı Jared Kuschner ve o dönemki kampanya danışmanı Paul J Manafort'un da katıldığı ifade edildi.

New York Times'ın haberinde, Trump Jr'a Demokrat Parti'nin 2016'daki seçimde başkan adayı Hillary Clinton'a 'zarar verici' bilgilerin teklif edildiği öne sürüldü.

Donald Trump Jr, Rus avukatla gerçekleşen görüşmeyi doğrularken, görüşmede 'önemli ve anlamlı' bir bilginin kendisiyle paylaşılmadığını ifade etti.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...