Tgrt Haber

Trump'ın oğlu babam öldü dedi, gerçek sonradan anlaşıldı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: TGRT Haber
21 Eylül 2023 07:06 - Güncelleme : 21 Eylül 2023 07:16
Trump'ın oğlu babam öldü dedi,  gerçek sonradan anlaşıldı

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın oğlu Donald Trump Jr'ın X hesabı hacklendi. Hacker tarafından gönderilen mesajda "babam öldü, seçimlerde aday benim" yazıldı.

ABD'nin Joe Biden​'den önceki başkanı ve mevcut başkan adaylarından Donald Trump'ın oğlu hackerlerın saldırısına uğradı. İternet korsanları Donald Trump Jr'ın X hesabı hacklerken, paylaştıkları mesjlarla bir anda ABD'nin gündemine oturdu. 

BIDEN'A IRKÇI HAKARET

Artık silinmiş olan bir dizi gönderide hesap, Donald Trump Jr'ın babasının öldüğünü iddia etti ve mevcut Başkan Joe Biden'a ırkçı hakarette bulundu. Gönderiler, 10 milyon takipçisi olan sayfada, bir saatten az bir süre kaldı ABD'li sosyal medya kullanıcıları arasında büyük yankı buldu.

Gönderilerden bir diğerinde ise "Babam Donald Trump'ın vefat ettiğini duyurmaktan üzüntü duyuyorum. 2024'te başkanlığa aday olacağım" ifadeleri yer aldı. 

Trump Jr'ın sözcüsü Andrew Surabian, X'te "Don'un hesabı hacklendi" dedi ve gönderinin "açıkça doğru olmadığını" yazdı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...