Tgrt Haber
 - Yürüyüş yaparken zemin kırıldı...
8 saat 56 dakika önce

Yürüyüş yaparken zemin kırıldı bir anda kaynar gayzere düştü! Korku dolu anlar

ABD'nin Wyoming eyaletinde bulunan Yellowstone Milli Parkı'ndaki termal bölgede korkutan bir kaza meydana geldi. Eşi ve köpeğiyle beraber yürüyüş yapan 60 yaşındaki bir kadın, kaynayan gayzere düştü. 
 - Sonunda sırrı ortaya çıktı, gerçekler hayrete düşürdü
9 saat 40 dakika önce

New York'un gizemli ve penceresiz gökdeleni 'Titanpointe'! Sonunda sırrı ortaya çıktı, gerçekler hayrete düşürdü

New York'un 33 Thomas Street'te bulunan gizemli penceresiz gökdelen halk arasında çok popüler ve birçok spekülasyonlara ev sahipliği yapıyor. Bu penceresiz gökdelende çalıştığını ileri süren bir adam, içerideki sırları tek tek açıkladı.
 - Acil durum ilan edildi
10 saat 43 dakika önce

Havada yaşanan kaza az kalsın karadakileri öldürüyordu! Acil durum ilan edildi

ABD'nin Güney Carolina eyaletinde tek motorlu bir uçağın kapısı metrelerce yükseklikten bir anda düştü. Uçağın içinde yolcunun olduğu bildirildi, acil durum ilan edildi. Havada yaşanan kaza, yerde ölüme ya da yaralanmaya neden olmadı.
 - Dünyanın en misafirperver ülkeleri açıklandı
11 saat 20 dakika önce

Dünyanın en misafirperver ülkeleri açıklandı! Türkiye'nin listedeki sıralaması şaşırttı

Seyahat etmek veya yaşamak için tercih edilen ülkelerin özelliklerine bakıldığında en başta ekonomik durum olsa da kültür ve misafirperverliğe de dikkat ediliyor. Bir ülkeye taşınmak istediğinizde ya da tatile gittiğinizde yabancılara bakış açısı en önemsenen konuların başında geliyor. Pasaport Endeksi 2024 yılında misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan ülkeleri sıraladı. Türkiye'nin de listede yeri dikkat çekti. İşte dünyanın en misafirperver ülkeleri...
 - Elon Musk için artık eskisi gibi düşünmüyor!
11 saat 30 dakika önce

Çeçen lider Ramazan Kadirov, artık Elon Musk için eskisi gibi düşünmüyor! Cybertruck hayal kırıklığı oluşturdu

Elon Musk'ın kendisine Cybertruck hediye ettiğini söyleyerek, Tesla CEO'sunu övgülere boğan Çeçen lider Ramazan Kadirov artık eskisi gibi düşünmüyor. Cyberturck'a bir makineli tüfek yerleştirerek adeta bir silaha dönüştüren Kadirov'un oyuncağı devre dışı kaldı. Kadirov, Elon Musk'a sitem etti.
 - Polis tüm gerçekleri ortaya çıkardı
12 saat 14 dakika önce

Dondurulmuş köfteyi ayırmaya çalışırken öldü! Polis tüm gizemi ortadan kaldırdı

İngiltere'de yaşayan 57 yaşındaki Barry Griffiths, evinde bıçak darbesiyle ölü olarak bulundu. Polis, ölümün nasıl gerçekleştiğinin peşine düştüğünde ilginç bir durumla karşılaştı. Barry, donmuş köfteleri bıçaklar ayırmaya çalışırken hayatını kaybetmişti...
 - Gizli Servis peşine düştü
12 saat 18 dakika önce

Elon Musk'ın başı dertte! Gizli Servis peşine düştü

Dünyanın en zengini Elon Musk, ABD Başkanı Joe Biden ve Başkan Adayı Kamala Harris'le ilgili sosyal medya paylaşımları nedeniyle Gizli Servis ile başı dertte. ABD Gizli Servisi Musk'ın paylaşımıyla ilgili soruşturma başlattığını bildirdi.
Dünya - Dünya
12 saat 50 dakika önce

İsrail askerleri, Filistinlileri öldürüp, çatıdan aşağı attı!

İsrail, Gazze'de sivil katliamına devam ederken Batı Şeria'da da çeşitli bahanelerle Filistin vatandaşlarını öldürüyor. Kabatiya kasabasında 3 Filistinliyi öldüren İsrail askerlerinin, cansız bedenleri, bir evin çatısından aşağı attığı anlar kameraya yansıdı. 
 - Türkiye'nin sıralaması dikkat çekti
12 saat 51 dakika önce

Dünyanın en güçlü pasaportları açıklandı! İşte Türkiye'nin sıralaması

Yaşadığınız ülkenin siyasi ve ekonomik gücü, jeopolitik konumu vatandaşların hayatına da doğrudan etki ediyor. İnsanların başka ülkelere gitmek için kullandıkları pasaportları da bu güçten nasibini alıyor. Her yıl düzenli olarak ülkelerin pasaportlarının güç sıralaması bazı kurumlar tarafından açıklanıyor. Dünyanın en güçlü pasaportları listesi 2024 verilerine göre pasaport güç sıralamasında vizesiz erişim, eVizeler ve küresel faktörler ele alındı. Türkiye'nin listedeki sırası belli oldu. İşte Pasaport Endeksi'nde yer alan bilgilere göre dünyanın en güçlü pasaportları ve Türkiye'nin sıralaması...
 - 5 milyon İsrailli şokta: Sevdiklerinizle vedalaşın!
13 saat önce

Beş milyon İsrail vatandaşına gizemli tehdit mesajı: Sevdiklerinizle vedalaşın!

İsrail'in, Lübnan'daki Hizbullah üyelerinin taşıdığı çağrı ve telsiz cihatlarını patlatmasının ardından milyonlarca İsrail vatandaşına tehdit mesajı geldi. Hizbullah ve İran, benzeri görülmemiş saldırıların ardından intikam yemini etti. Ardından da tehdit mesajı geldi. 
 - Saatler süren sıcak çatışma yaşandı
13 saat 15 dakika önce

Afganistan ve Pakistan arasında tansiyon yükseldi: Sınır kapısında sıcak çatışma yaşandı

Afganistan'ın Host vilayetinde ülkenin Pakistan'a açılan sınır kapısında silahlı çatışma yaşandı. İki ülke arasındaki çatışma 02.00 saatlerine kadar devam etti.
 - Simülasyonun içindeyiz...
13 saat 43 dakika önce

Matrix filmi gerçek olabilir! Sıradan bir fotoğraftaki ayrıntı 'simülasyon' iddialarını güçlendirdi

İnternette paylaşılan bir fotoğraf, gün batımında kod benzeri bir sembolü gösteriyor gibi görünüyor. Bazılarının bunun 'simülasyonda bir aksaklık' olabileceğine inanmasına yol açarken, bazılarının da daha mantıklı bir açıklaması var. İşte tartışmalara konu olan o fotoğraf...
 - Peş peşe açıklamalar geldi
14 saat 1 dakika önce

ABD’yi küplere bindiren gelişme! Kuzey Kore ve Rusya iş birliğine karşı yaptırım kararı

Kuzey Kore ile Rusya arasında yasa dışı para trafiği ABD'yi kızdırdı. ABD, 5 kuruluş ve 1 kişiye yaptırım uygulama kararı aldığını açıkladı.
 - Bu kez su altında keşfedildi
14 saat 14 dakika önce

Bir piramit gizemi daha! Bu kez su altında keşfedildi

Bir dalgıç okyanus tabanında bir dizi gizemli "piramit" keşfetti ve burayı “gerçek hayattaki Atlantis” olarak adlandırdı. Bilim insanları ikiye ayrıldı. Bazıları bu durumun doğal yollardan geliştiğini ileri sürerken, bazıları bunun insan yapımı olduğunu düşünüyor.
 - Şişenin içindeki mesaj...
14 saat 18 dakika önce

Kazı yapanlar 200 yıllık zaman kapsülü buldu, içinden bir de mesaj çıktı

Fransa'da bir grup gönüllü arkeoloji öğrencileri, hiç beklemedikleri bir mesajla karşılaştılar. 200 yıl önceye ait bir arkeoloğun şişenin içine bıraktığı yazı, yeni yetişen arkeolog gençlere ulaştı.
 - Elektronik cihazların nasıl patladığı ortaya çıktı
21 saat 50 dakika önce

Lübnanlı yetkililer açıkladı! Çağrı cihazı ve telsizlerin nasıl patladığı ortaya çıktı

İsrail, Lübnan'da Hizbullah üyelerinin kullandığı çağrı cihazı ve telsizleri nasıl patlattı. Onlarca kişinin öldüğü, binlerce kişinin de yaralandığı eş zamanlı saldırıların nasıl gerçekleştirildiği tüm dünyada merak edildi. Lübnanlı yetkililer, yapılan ön incelemeler sonucu elektronik cihazların nasıl patladığını açıkladı.
Dünya - Dünya
19 Eylül 2024 - 18:35

Brüksel'de metroda doğan bebeğe ömür boyu ücretsiz seyahat hakkı verildi

Brüksel'de hizmet veren toplu taşıma firması STIB, metroda dünyaya gelen bir bebeğe ömür boyu bedava ulaşım hakkı verdi.
 - Hizbullah hedeflerine yoğun bombardıman!
19 Eylül 2024 - 17:18

Savaşta yeni aşama! Nasrallah'ın konuşmasına dakikalar kala başladı: İsrail'den Lübnan'a hava saldırısı

Lübnan'daki cihaz patlamalarının ardından Mavi Hat olarak bilinen sınır bölgesinde çatışmalar şiddetini arttırdı. İsrail ve Lübnan Hizbullah'ı dün geceden bu yana karşılıklı saldırılarla birbirlerini hedef aldı. Hizbullah Lideri Nasrallah'ın açıklama yapmasına dakikalar kala hava saldırısı başlatan İsrail, akşam saatlerinde en yoğun bombardımanlardan birini gerçekleştirerek Hizbullah'a ait füze platformlarını hedef aldı.
 - Annesini öldürüp üvey babasını eve çağırdı...
19 Eylül 2024 - 16:49

Annesini öldürüp üvey babasını eve çağırdı! 15 yaşındaki çocuğun korkunç planı

ABD'nin Mississippi eyaletinde 15 yaşındaki Carly Gregg, annesini yüzünden silahla vurarak öldürdü. Annesinin telefonundan üvey babasına mesaj atarak eve çağıran genç kız, arkadaşlarına da 'acil durum' diyerek eve gelmelerini söyledi. Gregg'in akıl sağlığının yerinde olup olmadığı araştırılıyor.
 - Binlerce kişi tahliye edildi
19 Eylül 2024 - 16:21

Boris Fırtınası İtalya'yı yuttu! Binlerce kişi tahliye edildi

İtalya'nın kuzeyini vuran şiddetli fırtına ve yağış sele yol açtı. Bölgede binden fazla kişi tahliye edildi. Belirli bölgelerde 48 saatten fazla aralıksız yağmur yağdığı bildirildi.
Sona Git