Tgrt Haber

Tüplü dalışın ardından korkunç köpek balığı saldırısı: Genç kız bacağını kaybetti

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
09 Ağustos 2024 14:55 - Güncelleme : 09 Ağustos 2024 15:40
Tüplü dalışın ardından korkunç köpek balığı saldırısı: Genç kız bacağını kaybetti

Karayip ülkesi Belize'de 15 yaşındaki Annabelle Carlson, köpek balığı saldırısında uğradı. Tüplü dalış yaptıktan sonra ekipmanlarını bırakıp tekrardan denize giren Carlson, saldırıda bacağını kaybetti. Şimdilerde ABD'deki bir travma merkezine gönderilen genç kıza protez bacak yapılması için yardım toplanıyor.

Belize açıklarında tüplü dalış yapan 15 yaşındaki Annabelle Carlson, korkunç bir köpek balığı saldırısında bacağını kaybetti. Dalış yaptıktan sonra ekipmanlarını bırakıp tekrar suya atlayan Carlson, köpek balığıyla karşı karşıya kaldı.

KÖPEK BALIĞI SALDIRISINDA AĞIR YARALANDI

Annebelle'in bir aile tatili sırasında sırasında bu şekilde köpek balığı saldırısına uğramasının 11,5 milyonda bir olabileceği belirtildi. Dehşet dolu mücadelede Annabelle'in elinden geldiğince köpek balığını savuşturmayı başaran Annabelle, ağır yaralandı. 

Tüplü dalışın ardından korkunç köpek balığı saldırısı: Genç kız bacağını kaybetti - 1. Resim

''SON 30 YILDIR BÖYLE BİR SALDIRI YAŞANMAMIŞTI''

Belize'deki yerel haberler, Annabelle'in bacağını kaybettiğini yazdı. Belize Güney Kırsal Bölgesi Temsilcisi ve Mavi Ekonomi ve Sivil Havacılık Bakanı Andre Perez, turistlerin içini rahatlatmak için köpek balığı saldırısının 'çok nadir' olduğunu söyledi. Perez, son 30 yıldır hiçbir zaman bu tür bir kaza yaşanmadığını dile getirdi. 

Tüplü dalışın ardından korkunç köpek balığı saldırısı: Genç kız bacağını kaybetti - 2. Resim

ABD'deki bir travma merkezine yerleştirilen Annabelle'in tedavisi için yardım toplanmaya başlandı. 

Öte yandan köpek balığının türünün henüz tespit edilemediği belirtildi.

Kaynak: Tgrthaber.com / Çeviri
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...