Tgrt Haber

İşgalci İsrail polisine meydan okuyan Türk genci sosyal medyada gündem oldu

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
03 Temmuz 2023 16:13 - Güncelleme : 03 Temmuz 2023 16:43

Mescid-i Aksa’da bir Türk genci, Rahmet Mescidi’ne kirli postallarıyla giren işgalci İsrail polislerine meydan okudu. Muhammed Tarık Yağcı isimli gencin İsrail polislerine "Burası mescid, sinagog değil. Postallarınızla giremezsiniz, dışarı çıkın" dediği anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

İşgalci İsrail’in Filistinlilere yönelik kanlı saldırıları devam ediyor. İsrail güçleri Batı Şeria’nın Cenin​ kentine hava saldırısı ve baskın düzenledi. Anadolu Ajansı’nın aktardığı bilgilere göre, İsrail'in saldırılarında 9 Filistinli şehit olurken 50 kişi de yaralandı.

CENİN MÜLTECİ KAMPI ABLUKAYA ALINDI

Cenin’de Filistinlilere ait bir evi 3 füzeyle vuran İsrail ordusu ayrıca iş makineleri eşliğinde kente baskın yaptı ve Cenin Mülteci Kampı'nı ablukaya aldı. 

İşgalci İsrail'in Filistinlilere yönelik hain saldırıları sürerken Mescid-i Aksa'dan gelen bir görüntü gündeme bomba gibi düştü. İHH İstanbul Lise Komisyonu Sorumlusu Muhammed Tarık Yağcı isimli genç, Rahmet Mescidi’ne kirli postallarıyla giren işgalci İsrail polisine meydan okudu.

"POSTALLARINIZLA GİREMEZSİNİZ, DIŞARI ÇIKIN!"

Yağcı'nın İsrail polislerine "Burası mescid, sinagog değil. Postallarınızla giremezsiniz, dışarı çıkın" dediği anlara ilişkin görüntüler paylaşım rekoru kırdı ve binlerce beğeni aldı.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
İlham 4 Temmuz 2023 05:56

İsrail polisinin bu hareketimi kiniyorum.mysulmanlarin inanc yeri Allah,ın evi saydigimiz mescid ve ya camii ye oyle girilmez vede girilemez.o Turk gencinide alkisliyorum takdire laik davranis sergilemis

edip 4 Temmuz 2023 05:40

Vallahi devletimin bir sözü yeter... canım feda... hemen gider İsraille savaşırım...

Kadir 3 Temmuz 2023 20:39

ALLAH cc senden razı olsun

Z.B 3 Temmuz 2023 19:15

Allah razı olsun güzel delikanlı inşallah bütün mazlumların hesabı sorulacak mescidi aksaya geleceğiz inşallah sen ve senin gibi aslanlar akıncı öncü kuvvet Hay maşallah

Sonraki Haber Yükleniyor...