Tgrt Haber

Türkiye karşıtı ABD'li senatör Menendez kefaletle serbest kaldı

Editör: Birkan Cantürk / Kaynak: TGRT Haber
27 Eylül 2023 20:20 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 20:45
Türkiye karşıtı ABD'li senatör Menendez kefaletle serbest kaldı

ABD'de Demokrat Senatör Robert (Bob) Menendez, rüşvet suçlamalarının ardından ilk kez hakim karşısına çıktı. Tüm suçlamaları reddeden Menendez, 100 Bin dolar kefalet karşılığında serbest bırakıldı

ABD Senatörü Bob Menendez​ ve eşi, çeşitli yolsuzluk​ eylemleri, rüşvet​ kapsamında nakit para, altın külçeleri ve lüks bir araba aldıkları iddiasıyla suçlamasının ardından ilk kez hakim karşısına çıktı.

TÜM SUÇLAMALARI REDDETTİ

New York'taki duruşmaya eşiyle el ele gelen Menendez, tüm suçlamaları reddetti. Rüşvet karşılığı ABD'nin Mısır​'a silah satışını kolaylaştırma sözü vermesiyle de suçlanan Menendez'in yanında, konuyla ilgili 3 iş insanı da suçlanırken; mahkemeye katılan 2 iş insanı da suçlamaları kabul etmedi.

Türkiye karşıtı ABD'li senatör Menendez kefaletle serbest kaldı

Avukatlar olmadan sanıkların birbirleriyle iletişimde olamayacağı kararı alınırken, Menendez 100 bin dolar, eşi Nadine de 250 bin dolar kefaletle serbest bırakıldı.

Dava sırasında mahkeme binası önünde istifa pankartları açıldı..

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...