Tgrt Haber

Tuvaletini yaparken yılan ısırdı! Klozetin içinden fırladı

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
21 Ağustos 2024 20:33 - Güncelleme : 21 Ağustos 2024 20:39

Tayland'da Thanat Thangtewanon isimli bir adam tuvaletini yaparken dehşeti yaşadı. Klozetin içinden çıkan yılan bir anda adamı ısırdı.

Güney Asya ülkesi Tayland​'da Thanat Thangtewanon isimli kişi tuvaletteyken yılan​ tarafından saldırıya uğradı. Yılan tarafından ısırılan adam tuvalet​ fırçasıyla hamle yaparak yılanı öldürdü.

Thanat yaşadığı olay sonrası hastaneye kaldırıldı. Adamın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Tuvaletten çıkartılan 3,5 metrelik yılanın zehirsiz bir piton​ türü olduğu tespit edildi.

Tuvaletini yaparken yılan ısırdı! Klozetin içinden fırladı - 1. Resim

KORKUP ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

Thanat, yaptığı açıklamada, niyetinin yılanı öldürmek olmadığını, ancak ısırıldığı için korktuğunu ve bir an önce hastaneye gitmek istediğini ifade etti. Thanat, ayrıca sağlık durumuna ilişkin, yapılan kan testlerinin temiz olduğunu, yalnızca ısırık nedeniyle vücudunda yara oluştuğunu belirtti.

Tuvaletini yaparken yılan ısırdı! Klozetin içinden fırladı - 2. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...