Tgrt Haber

Twitter işçi kıyımına başlıyor! Çalışanlara e-posta gönderildi

04 Kasım 2022 07:48 - Güncelleme : 04 Kasım 2022 07:54
Twitter işçi kıyımına başlıyor! Çalışanlara e-posta gönderildi

Sosyal medya platformu Twitter’ı Tesla ve SpaceX'in Üst Yöneticisi Elon Musk'ın almasının ardından Cuma günü işten çıkarmaların başlanacağı ifade edildi. 

Aylardır süren ve kimsenin tam olarak olacağından emin olamadığı şey oldu ve Tesla ve SpaceX’in Üst Yöneticisi Elon Musk​  sosyal medya uygulaması Twitter’ı 44 milyar dolara satın aldı. Bu karar sonrasında  şirkete lavaboyla giriş yapan ünlü iş insanı kendini tek  yönetici yaptı.

TWİTTER’DA İŞTEN ÇIKARMALAR​ BAŞLIYOR

ABD basınında yer alan habere göre Twitter​'ın cuma günü işten çıkarmalara başlamayı planladığı bildirildi. Söz konusu haberde Twitter yönetimi konuya ilişkin çalışanlara bir e-posta gönderdiği ve cuma sabahından başlayarak çalışanların istihdam durumları hakkında bilgilendirileceği aktarıldı.

Bu eylemin şirketin başarısının devamı için gerekli olduğu belirtilen e-postada, "Twitter'ı sağlıklı bir yola sokma çabasıyla, cuma günü küresel iş gücümüzü azaltmak için zorlu bir süreçten geçeceğiz." ifadesi kullanıldı.

ELON MUSK ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERİN GÖREVİNE SON VERMİŞTİ

Musk, satın alma​ sürecinin tamamlanmasının ardından ilk olarak Twitter Üst Yöneticisi (CEO) Parag Agrawal​, Mali İşler Direktörü (CFO) Ned Segal, üst düzey hukuk ve politika yöneticisi Vijaya Gadde ile genel danışman Sean Edgett'in görevine son vermişti.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...