Tgrt Haber

Uçağın acil iniş kapısı bir anda açıldı! O anlar böyle kayda geçti

16 Haziran 2023 17:13 - Güncelleme : 16 Haziran 2023 18:21

Brezilya'da bir uçakta korku dolu anlar yaşandı. Uçağın acil çıkış kapısı aniden açıldı. Uçakta bulunan popüler şarkıcı Tierry'nin bando üyeleri, olayı soğukkanlılıkla karşıladılar ve bir felaketin eşiğinden dönüldü. 

Brezilya​'da bir uçağın uçuş sırasında acil çıkış kapısı aniden açıldı. Binlerce feet yükseklikte açılan kapı korku dolu anlara neden olsa da yolcular, soğukkanlılıklarını korudu. Hatta içlerinden biri o anları kayda aldı. 

Yerel kaynaklara göre, Güney Amerikalı popüler şarkıcı Tierry'nin bando üyeleri uçuştaydı. Kayda alınan o anlarda enstrümanlar ve bagajların küçük yolcu uçağının arka bölümünde açılan kapıya yığıldığı görülüyor.

Bir yolcu tarafından çekilen video​, binlerce feet aşağıya doğru açık kapıdan görülen manzarayı gözler önüne serdi. 

Uçağın acil iniş kapısı bir anda açıldı! O anlar böyle kayda geçti

İNCELEME BAŞLATILDI

Uçaktaki herkes havanın içeriye hızla dolmasına ve etraflarındaki nesnelerin dalgalanmasına rağmen sakin kalmayı başardı.

İddiaya göre, pilot yolcuları sakinleştirdi ve Hugo da Cunha Machado havaalanında başarılı bir acil iniş yaptı. Acil kapısının kendiliğinden açılmasına neyin sebep olduğunu bulmak için inceleme başlatıldı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...