Tgrt Haber

Uçağın içindeki yılan, yolcularda paniğe neden oldu: Yetkililer hemen harekete geçti!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: Businesinsider
19 Ekim 2022 15:01 - Güncelleme : 19 Ekim 2022 15:17
Uçağın içindeki yılan, yolcularda paniğe neden oldu: Yetkililer hemen harekete geçti!

United Airlines havayolu şirketine ait bir uçakta yılan görüldüğü tespit edildi. Yolcuların yılanı fark etmesiyle korku dolu anlar yaşanırken, yetkililer ise hemen harekete geçti.

Kısa süre önce ABD'de yaşanan bir olay, vatandaşlara "Snakes ona Plane" filmini hatırlattı. United Airlines​'e ait bir uçak, Newark'a indiği sırada yolcular uçakta şaşırtıcı şekilde bir yılan​ fark etti.

Uçağın business class bölümünde görülen yılan, yolculara korku dolu anlar yaşatırken, durumun fark edilmesiyle yetkiler de direkt olarak harekete geçti.

YILANIN NASIL GİRDİĞİ MERAK KONUSU

Reuters'in aktardığına göre olay, Florida​'dan New Jersey​'e uçan uçağın Pazartesi günü Newark Liberty Uluslararası Havalimanı'na inmesinin ardından yaşandı. Uçaktaki bir yolcu, business class'ta bulundukları sırada yılanı fark ettiler ve çığlık atarak ayaklarını yukarı kaldırdıklarını söyledi.

Uçağın içindeki yılan, yolcularda paniğe neden oldu: Yetkililer hemen harekete geçti!

Havaalanı yetkilileri ise Reuters'e yaptığı açıklamada, sürüngenin jartiyer yılanı olduğunu belirtti. Jartiyel yılanlar, tipik olarak 66 cm uzunluğunda ve zehir atma gibi tehlikeli potansiyelleri bulunmuyor. Dolayısıyla bu da vatandaşların farklı bir yılanla karşılaşmasına nispeten daha şanslı oldukları anlamına geliyor.

Yetkililer, uçağın havaalanına ulaşmasıyla yılanı kontrollü şekilde dışarı çıkardı. Yolculara korku dolu anlar yaşatan yılan vahşi doğaya bırakılırken, kimsenin yaşanan bu olaydan zarar görmediği kaydedildi. Son olarak yılanın uçağa nasıl girdiği ise halen merak konusu.

Kaynak: Businesinsider
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...