Tgrt Haber

Uçağın yuttuğu çalışan hakkında akıl almaz gerçek! Kardeşi itiraf etti

27 Haziran 2023 15:33 - Güncelleme : 27 Haziran 2023 15:38
Uçağın yuttuğu çalışan hakkında akıl almaz gerçek! Kardeşi itiraf etti

ABD Teksas'ta uçak motoruna kapılıp hayatını kaybeden yer çalışanının intihar ettiği ortaya çıktı. Kardeşi, ölen çalışanın daha önce de intihar girişimlerinin olduğunu söyledi.

Teksas'taki San Antonio Uluslararası Havalimanı'nda, Delta Hava Yolları'na ait çalışan 27 yaşındaki David Renner'ın uçak motoruna kapılarak hayatını kaybetmesi intihar​ çıktı. Dailymail'in haberine göre, yetkililer, iniş yapan Delta uçağının tek motoru çalışır halde kapıya doğru ilerlediğini, o esnada yer hizmetleri görevlisinin uçağın motoru tarafından 'yutulduğunu' söyledi.

Renner'ın ailesi, geçmişte de intihar girişiminde bulunduğunu, zorlu bir hayatı olduğunu söyledi. Fakat son zamanlarda mutlu olduğunu, temiz bir hayat yaşadığını, intihar edeceğine dair hiçbir belirti olmadığını ifade etti. 

Kardeşi Joshua Renner, yaptığı açıklamada, David’in çocukluğunun ''Tıpkı diğer boşanmış çocuklar gibi iki ayrı evde yaşayarak zaman zaman karmaşık'' olduğunu söyledi.

Uçağın yuttuğu çalışan hakkında akıl almaz gerçek! Kardeşi itiraf etti

TIBBİ MUAYENEDEN DE 'İNTİHAR' ÇIKTI

Bexar İlçe Tıbbi Muayene Ofisi, pazartesi günü ölümünün intihar olduğuna karar verdi ve Renner’ın kimliğini doğruladı.

Renner, Delta’nın yer desteği için anlaşma yaptığı bir şirkette çalışıyordu. Guardian’ın haberine göre, otopside Renner’ın künt ve keskin kuvvet yaralanmaları nedeniyle öldüğü tespit edildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Frmbkts27 Haziran 2023 19:15

Demekki parayı çok teklif ettiler

Sonraki Haber Yükleniyor...