Tgrt Haber

Uçak bir anda karıştı: Bağırdı, çağırdı, tokatladı

25 Mart 2022 15:47 - Güncelleme : 25 Mart 2022 16:07
Yolcunun Türkiye'ye diş tedavisi için gelmekte olduğu bildirildi.

Türkiye’ye diş tedavisi için gelmekte olan Catherine Bush adlı bir yolcu, uçakta bulunan bir başka yolcuya bağırıp tokat attı. Bush'u durdurmaya çalışan hostesler de sözlü şiddete maruz kaldı.

Yolcunun Türkiye'ye diş tedavisi için gelmekte olduğu bildirildi.

İngiltere’de yaşayan Catherine Bush isimli bir kadın yolcu, Türkiye’ye diş tedavisi için gelmekte olduğu uçakta kargaşaya neden oldu. Bush, uçakta bulunan bir başka yolcuya bağırıp tokat atarken hostese de sözlü şiddet uyguladı. Uçaktaki yolcular şoke olurken Catherine Bush, saldırgan davranışları nedeniyle Türkiye'de Manchester Havalimanı'ndan Antalya'ya giden yolcu uçağı, Viyana’ya zorunlu iniş yaptı. Uçaktan inerken başka bir yolcuya daha vurdu. Viyana’da polis ekipleri tarafından uçaktan indirilen yolcu gözaltına alındı. Davranışlarının nedeni henüz anlaşılamayan yolcu için soruşturma başlatıldı.

TÜRKİYE DETAYI

Yetkililer Bush’un davranışlarından dolayı ömür boyu havayoluyla seyahat yapmasını yasakladı ve ayrıca yaklaşık 80 bin lira para cezasına çarptırıldı. Bir arkadaşı Bush’un Türkiye’ye gitmek için son derece heyecanlı olduğunu ve diş tedavisi için yaklaşık 40 bin lira ödediğini belirtti. Öfkeli kişinin görüntüleri, olaylar karşısında şoke olan yolcular tarafından videoya çekildi ve olay kadının uçaktan ayrılmasından bir saat sonra sosyal medyada viral oldu.

Görgü tanıkları kadın yolcu uçağın kalkışından yaklaşık 1 saat önce havaalanında huzursuzluk çıkartmaya başladığını dile getirdi. Çevresindeki eşyaları tekmelediğini gördükleri yolcunun uçakta bir anda ayağa kalkarak kokpitin olduğu kısma doğru hareketlendiğini söylediler. İnsanlara bağırdığını ifade ettikleri kadının sonrasında bir erkek yolcuya tokat attığını anlattılar. Görgü tanığı, “Uçağın ön kısmında bağırmaya başladı. Sesi giderek yükseldi ve agresifleşti. Uçağın arkasına doğru götürdüklerinde bile hala personele kızıyordu” dedi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...