Tgrt Haber

Ukrayna direniş güçleri Rus ajanların yemek siparişini fırsat bildi öldürdü

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: TGRT HABER
24 Kasım 2023 08:58 - Güncelleme : 24 Kasım 2023 09:22
Ukrayna direniş güçleri Rus ajanların yemek siparişini fırsat bildi öldürdü

Rusya'nın ajanları, Ukrayna'nın yer altı direniş güçleri tarafından tuzağa düşürüldü. 3 Federal ajan, yemeklerine konan fare zehriyle öldürüldü, bir ajanın ise hastanede tedavisine devam edildiği belirtildi. 

Rusya-Ukrayna arasındaki savaş​ yaklaşık iki senedir şiddetli çatışmalarla devam ederken Moskova'nın 3 federal güvenlik ajanı, Ukrayna​ yer altı direniş güçleri tarafından yemeklerine konan fare zehriyle öldürüldü. Ukrayna'nın direniş güçleri, Rus ajanların yemek sipariş etmesini fırsat bildi, yemek getiren kurye ise kayıplara karıştı. 

Rusya​'dan olayla ilgili henüz bir doğrulama gelmedi. Ajanların yemek siparişi verdiği restoranda yapılan aramada herhangi bir zehir bulunamadı.

BELEDİYE BAŞKANI OLAYI DOĞRULADI

Ukrayna'nın sürgündeki Melitopol Belediye Başkanı Ivan Federov yaptığı açıklamada olayı doğrulayarak, "Yerel bir kafeden yiyecek sipariş ettiler ve bu yiyecekleri tükettikten sonra hepsi zehirlendi, bazıları hatta öldü. Artık devletimize karşı savaşamayacaklar." dedi.

Ukrayna direniş güçleri Rus ajanların yemek siparişini fırsat bildi öldürdü
Melitopol Belediye Başkanı Ivan Federov

Belediye başkanı, "Düşmanın ortadan kaldırılması, sadece patlamalar, füze saldırılarıyla değil, aynı zamanda direniş güçleri tarafından da gerçekleştirilir. Örneğin, geçenlerde ortadan kaldırılmış düşmanlar, yani zehirlenmiş düşmanlar, hatta düşman Telegram kanalları tarafından bildirilmişti." ifadelerini kullandı.

Kaynak: TGRT HABER

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...