Tgrt Haber

Ukrayna uçak seferleri iptal edildi mi? Uçak bileti olanlar dikkat!

24 Şubat 2022 10:21 - Güncelleme : 24 Şubat 2022 14:26
Ukrayna hava sahasının kapatılması sebebiyle Türk Hava Yolları'nın bugünkü tüm Ukrayna seferleri iptal edildi.

Ukrayna’ya uçak seferleri iptal mi oldu? Ukrayna uçak seferleri ne durumda? sorusu en çok merak edilen konulardan birisi oldu. Rusya-Ukrayna arasında yaşanan gerginlik tüm dünyayı sarsarken korkulan oldu ve savaş başladı. Dün gece saatlerinde Rus ordusu Ukrayna’nın Donetsk ve Luhanks bölgesine girmesinin ardından Ukrayna halkı ülkeyi terk etmeye başladı. Ukrayna’ya gitmek isteyen vatandaşlar için uçak seferlerinin iptal olup olmadığı merak ediliyor. Peki Ukrayna uçak seferleri iptal oldu mu? İşte son dakika gelişmeleri…

Ukrayna hava sahasının kapatılması sebebiyle Türk Hava Yolları'nın bugünkü tüm Ukrayna seferleri iptal edildi.

Rusya-Ukrayna arasında yaşanan gerginlik tırmanış gösterirken dün gece saatlerinde korkulan oldu Rus ordusu Ukrayna’ya girdi. Tüm dünyayı etkileyen savaşın başlamasıyla Ukrayna halkı ülkeyi terk etmeye başladı. Tüm bu sıcak gelişmelerin yanında Ukrayna uçuş seferlerinin ne durumda olduğu araştırılıyor. Türk Hava Yolları ve Pegasus, Ukrayna uçak seferleriyle ilgili son dakika gelişmeleri duyurdu. İşte detaylar…

UKRAYNA UÇAK SEFERLERİ İPTAL Mİ OLDU?

Türk Hava Yolları ve Pegasus, Ukrayna hava sahasının kapatılması sebebiyle ülkeye düzenlediği tüm seferlerini iptal ettiğini duyurdu.

Türk Hava Yolları (THY), Ukrayna’ya yönelik tüm seferlerini iptal etti. THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "Ukrayna hava sahasının kapatılması sebebi ile bugünkü tüm Ukrayna seferlerimiz iptal edilmiştir." ifadelerini kullandı.

THY, Ukrayna'da başkent Kiev, Herson, Harkiv, Lviv, Mykolaiv, Odessa ve Zaporijya kentlerine karşılıklı seferler düzenliyordu.

PAGASUS’TAN UKRAYNA SEFERLERİYLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Pegasus Hava Yolları, Ukrayna hava sahasının kapatılması nedeniyle ülkeye düzenlendiği seferlerini iptal ettiğini duyurdu.

Pegasus Hava Yolları'nın Twitter'daki hesabından yapılan açıklamada, "Ukrayna hava sahası kapatılması nedeniyle 24.02.2022 tarihli Ukrayna seferlerimiz iptal edilmiştir." ifadesi kullanıldı.

Açıklamada, değişiklik ya da iade işlemlerinin "flypgs.com/bilet-islemleri" ve mobil uygulamadan ya da 0850 250 67 02 numaralı çağrı merkezi üzerinden ücretsiz yapılabileceği belirtildi.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...