Tgrt Haber

Ukrayna'dan Rusya sınırına hava saldırısı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Editör: Berkay Alptekin / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
31 Ağustos 2024 10:10 - Güncelleme : 31 Ağustos 2024 10:25

Ukrayna sınırdaki Rusya'nın Belgorod bölgesine hava saldırısı düzenledi. Saldırı sonucunda çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi.

Ukrayna​ ve Rusya​ arasındaki karşılıklı saldırılar tüm şiddetiyle devam ediyor. Ukrayna, Rusya’nın sınırdaki Belgorod bölgesini bir kez daha hedef aldı.

Belgorod Bölge Valisi Vyacheslav Gladkov tarafından yapılan açıklamada, dün akşam saatlerinde düzenlenen hava saldırılarında biri kadın 5 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini, 6'sı çocuk 37 sivilin ise yaralandığını ifade etti.

YARALANAN 3'Ü ÇOCUK 10 KİŞİNİN DURUMU CİDDİ

Hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı dileyen Gladkov, yaralanan 3’ü çocuk 10 kişinin durumunun ciddi olduğunu söyledi.

Saldırı sonucu binalarda hasar meydana geldiğini, en az 20 aracın da saldırı sonucu hasar gördüğünü belirten Gladkov, bölgeye giderek yetkililerden bilgi aldı.

RUSYA'DA UKRAYNA'YA SALDIRDI

Öte yandan, dün Rusya’da Ukrayna’ya saldırı düzenledi. Rusya'nın, Harkov​ kentinde 12 katlı bir apartmana ve çocuk parkına güdümlü bomba ile düzenlediği saldırıda 1'i çocuk 7 kişi hayatını kaybederken, 77 kişi de yaralandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...