Tgrt Haber

İngiltere'den dünya gündemine düşen magazin olayı sona erdi! Ukraynalı mülteci için yuvasını yıkan Tony’nin ilişkisi 4 ay sonra bitti

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: The Sun
29 Eylül 2022 13:51 - Güncelleme : 29 Eylül 2022 14:23
İngiltere'den dünya gündemine düşen magazin olayı sona erdi! Ukraynalı mülteci için yuvasını yıkan Tony’nin ilişkisi 4 ay sonra bitti

Evlerine sığınan Ukraynalı mülteci ile birlikte kaçan Tony’nin ilişkisi 4 ay sonra olaylı şekilde sona erdi.  Tony, Sofia’nın alkolle mücadele edemediğini ve çok sayıda tartışma yaşadığını ifade ederken Sofia da Tony’yi 'yalancılıkla' suçladı. Eski eş Lorna ise Tony ile birlikte artık olamayacaklarını söylerken Tony, "Bunu aileme yaşattığım için çok üzgünüm" dedi.

İngiltere’de yaşanan Tony ile Sofia arasındaki ilişkili dünya gündemini meşgul etmeyi sürdürüyor. Rusya ile savaştan kaçarak İngiltere’ye gelen Ukraynalı mülteci​ Sofia sığındığı evindeki Tony ile birlikte aşk yaşamaya başladı. Tony 10 yıllık eşini ve 2 çocuğunu terk ederek  Sofia ile birlikte ayrı bir eve çıktı.

ÇALKANTALI İLİŞKİ 4 AY SÜRDÜ

Dünya basına yansıyan sansasyonel ilişki sadece dört ayda sürdü ve Tony, Sofia’yı terk etti. Ukraynalı mülteci, Tony’nin dört aylık ilişkilerini bitirirken kendisine kötü davrandığını söyleyerek ‘yalancı’ ifadelerini kullandı. Tony ise Sofia’nın şiddet ve alkole yatkın olduğu için tartıştıklarını hatta bir keresinde duvarı dahi bıçakladığını ifade etti.

“GİDECEK YERİM YOK”

The Sun gazetesine konuşan  Sofia kapı dışı bırakıldığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı;

Onu gerçekten sevdim ve hayatımızın geri kalanını birlikte geçirip çocuk sahibi olacağımızı düşündüm ama değişti. Sanırım baskı onu etkiledi. Kendi annesi bile Lorna’ya yaptıkları hakkında onunla konuşmayı bıraktı. Beni kapı dışarı ettiğinde, bu ülkede param, gidecek hiçbir yerim, başka arkadaşım olmadığını biliyordu. Şimdi benim için uzun ve zor bir yolculuk olacak ama hayatımı yeniden kuracağım ve bunu yaptığımda onun artık bunun bir parçası olmadığına sevineceğim

“İĞRENÇ BİR YERDE KALIYORUM”

Sofia ayrıca Tony’nin kendisine bir köpek gibi davrandığını söyledi. Tony’nin kumarhane oyunu oynarken 500 sterlin bir günde kaybettiğini söyleyen Sofia, “Kayboldum. Kalbim kırık ve hala Tony’e karşı hislerim var. Burada kimsem yok. Ev yok, para yok. Arkadaşım yok. Burada, polisin beni Bradford’da bıraktığı iğrenç bir yerde kalıyorum” dedi.

“BENİ İKİ KEZ TUTUKLATTI”

Polis tarafından telefon, mesaj veya kişisel olarak  Tony ile iletişime geçmemesi konusunda uyarıldığını ve bu koşulları ihlal etmesi halinde yeniden tutuklanıp suçlanacağını söyleyen Sofia, “Tony’i asla incitmedim. Ona asla saldırmadım. Lorna ve çocukları ile ilgili bazı şeyler beni çok üzdü. Muhtemelen geri döneceğim. Ama çok üzgünüm. Kendi evimize girmeme izin vermedi ve onunla özel olarak konuşmak istediğim için beni iki kez tutuklattı. Bir mesajla benden ayrıldı ve beni sokaklara attı ve güvende olup olmadığımı umursamıyor. Daha önce gösterdiğinden tamamen farklı bir yüz gösteriyor” dedi.

Tony’nin eski eşi Lorna ise artık birlikteliğin mümkün olmadığını söyledi ve çocuklarının babası olarak arkadaş kalacaklarını ifade etti.

KAPIYI TEKMELEDİ, ÇIĞLIK ATTI

Tony, geçen cumartesi Sofia’nın tartışmaları sırasında çok öfkelenip Bradford’da evlerinin duvarını bıçakladıktan sonra dört aylık ilişkisini sonlandırdı. Sofia, tutuklandı ve eve geri dönmemesi için onu uyaran polis tarafından götürüldü. Ancak Sofia, yeniden eve dönüp “Tony, seni seviyorum” diye bağırarak kapıyı tekmeledi. Komşular polisi tekrar aradılar ve memurlar onu yakındaki bir çitin altında saklanırken bulup ikinci kez tutuklamadan önce bir duvarın üzerinden atlayarak kaçtı.

Tony ise Sofia ile birlikte bir ilişki yaşadığı için pişman olduğunu ifade ederken “Lorna’ya acı çektirdiğim ve bu ailemi etkilediği için üzgünüm. Ama daha önce de söylediğim gibi, Lorna ile ilişkimin bittiğini hissettim ve bir çıkış yolu bulamadım. Sofia bana bu konuda yardımcı oldu. Ama onu artık asla görmek istemiyorum” dedi.

Kaynak: The Sun
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...