Tgrt Haber

Rus işgaline karşı yumruklu savunma! Ukraynalı yaşlı adam tüfekli Rus askerine kafa tuttu

28 Şubat 2022 11:39 - Güncelleme : 28 Şubat 2022 11:59
Rus işgaline karşı yumruklu savunma! Ukraynalı yaşlı adam tüfekli Rus askerine kafa tuttu

Rusya’nın Ukrayna’ya askeri harekatının 5’inci gününde Ukrayna’dan sıcak görüntüler gelmeye devam ediyor. Başkent Kiev’e doğru ilerleyen Rus ordusu sivil halk tarafından büyük bir direniş ile karşılaştı. O anlardan birisi de kameralara saniye saniye yansıdı. Yaşlı bir adam elinde tüfeği olan Rus askerine yumrukla saldırdı.

Rusya’nın Ukrayna’ya askeri müdahalesi beşinci gününde. Ukrayna’nın farklı noktalarından çatışma ve bomba sesleri yükselirken Rus işgaline karşı sivil direniş başladı. Bazı Ukraynalılar yaşadıkları yerleri terk ederken bazıları ise sığınaklarda yaşam mücadelesi veriyor.

RUS İŞGALCİYE YUMRUK ATTI

Çatışmaların ara sokaklara indiği Ukrayna’da Rus işgalciler büyük bir direniş ile karşılaştı. Sivil halk Rus güçlerine meydan okurken o anlardan birisi daha kameralara saniye saniye yansıdı. Eli silahlı bir Rus askerine Ukraynalı yaşlı adam karşı koymaya çalıştı. Kameralara yansıyan görüntülerde yaşlı Ukraynalı sivilin, eli silahlı Rus askerini tartaklayıp yumruk attığı görüldü.

KAVGAYI BALKONDAN İZLEDİLER

İkilinin bu kavgası, diğer vatandaşlar tarafından balkondan izlendi. Öte yandan, Rus askerinin elindeki silahla yere ateş ettiği görüldü. Ukraynalı sivilin eli silahlı Rus askerine direniş görüntüleri, sosyal medyada da büyük ilgi topladı.

Rus işgaline karşı yumruklu savunma! Ukraynalı yaşlı adam tüfekli Rus askerine kafa tuttu

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...