Tgrt Haber

Ukraynalılar Rus siperlerine daldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
19 Haziran 2023 11:03 - Güncelleme : 19 Haziran 2023 16:46
Ukraynalılar Rus siperlerine daldı

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişimiyle başlayan savaş tüm şiddetiyle devam ediyor. Taarruza geçen Ukraynalı askerler Rus siperlerine daldı. Yoğun çatışmanın yaşandığı bölgede çok sayıda Rus askeri öldürüldü.

Vladimir Putin​'in saldırı emriyle başlayan Rus ordusununUkrayna​'yı işgal​ girişimi tüm şiddetiyle devam ediyor. Dünyanın gözü kulağı aylardır savaşın ilk gününden bu yana  Ukrayna'dan gelen haberlere kitlenmiş durumda. Her iki tarafında binlerce kayıp verdiği savaşta Ukrayna'nın taaruza geçmesiyle işler değişti. 

RUSYA​'DAN 'İNTİHAR TANKI' TAKTİĞİ

Taaruzla birlikte Rus ordusu ağır kayıplar yaşayınca Putin, yeni bir taktiğe girişti. İngiliz Daily Mail gazetesinde yer alan habere göre, Rus askerleri Ukrayna güçlerine karşı 'intihar tankı' kullandı.

Rus askerlerin içi boş tankları patlayıcılarla doldurulduğu ve Ukrayna siperlerine doğru uzaktan kumanda ile sürdüğü görüldü.

RUS ASKERLERİ TEK TEK İNDİRİLDİ

Taarruza geçen Ukraynalı askerler Rus siperlerine daldı. Yoğun çatışmanın yaşandığı bölgede çok sayıda Rus askeri öldürüldü.

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...