Tgrt Haber

Ünlü DJ Valentina'nın cesedi valizden çıktı! Korkunç cinayet

27 Ocak 2023 11:47 - Güncelleme : 27 Ocak 2023 13:18
Ünlü DJ Valentina'nın cesedi valizden çıktı! Korkunç cinayet

Kolombiya'nın en ünlü DJ'lerinden Valentina Trespalacious'un cesedinin çöplükteki bir valizden çıkması ülke gündemine bomba gibi düştü. Genç kadının ABD'li sevgilisi, İstanbul'a kaçmak üzereyken yakalandı.

Kolombiya​'nın en ünlü DJ'lerinden 23 yaşındaki Valentina Trespalacious'un cesedi, çöplükteki valizin içinden çıktı. Genç kadının dövülüp boğularak öldürüldüğü anlaşıldı. Polis, Trespalacios'un 35 yaşındaki ABD'li, evli erkek arkadaşının peşine düştü. Bir yıldır ünlü DJ ile beraber olan ve cinayet​ sonrası kayıplara karışan üç çocuk babası Teksaslı John Poulos'un Panama'da yakalanarak gözaltına alındığı ve Kolombiya'ya teslim edildiği açıklandı.

Ünlü DJ Valentina'nın cesedi valizden çıktı! Korkunç cinayet

Panama'daki havalimanında yakalanan Poulos'un İstanbul'a giden THY uçağına binmeden dakikalar önce yakalandığı ortaya çıktı.

Ülkede geniş bir hayran kitlesi bulunan DJ Trespalacios'un cesedi, hafta başında evsiz bir adam tarafından çöplüğe atılan kilitli mavi bir valizde bulundu. Valizden genç kadının bazı kişisel eşyaları da çıktı. Polis bölgedeki güvenlik kameralarının incelendiğini aktardı.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...