Tgrt Haber

Güney Koreli kadın gözaltında! Bavullardan çıkan çocuk cesetleriyle bağlantılı

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
15 Eylül 2022 12:20 - Güncelleme : 15 Eylül 2022 12:33
Güney Koreli kadın gözaltında! Bavullardan çıkan çocuk cesetleriyle bağlantılı

Yeni Zelanda'da açık artırmadan alınan bavulun içinden çıkan 5 ve 10 yaşlarındaki iki çocuğa ait ceset çıkmasının ardından anneleri olduğu şüphelenilen Güney Koreli bir kadın gözaltına alındı.

Geçtiğimiz ay Yeni Zelanda​'nın Auckland​ şehrinde terk edilmiş depoda bulunan ürünleri satın alan aile bavullarda insan kalıntıları bulduklarını bildirdi. Polis, ailenin ihbarı üzerine cinayet​ soruşturması başlattı. Bavulda bulunan insan kalıntılarına ilişkin geniş çaplı başlatılan incelemede, cesetlerin 5 ve 10 yaşlarında 2 çocuğa ait olduğu ortaya çıktı.

Güney Kore Polisi, olayla ilgili devam eden soruşturma çerçevesinde, Yeni Zelanda polisinin şüphelinin Güney Kore'de yaşıyor olabileceğini bildirmesi ve suçlunun iadesi talebi üzerine, 42 yaşındaki şüpheli kadını gözaltına aldı.

Güney Koreli kadın gözaltında! Bavullardan çıkan çocuk cesetleriyle bağlantılı

ÇOCUKLARIN ANNESİ OLABİLİR

Polis, kadının Güney Kore'de doğduğunu ve daha sonra vatandaşlık elde ettiği Yeni Zelanda'ya taşındığını bildirdi. Göçmenlik kayıtlarına göre kadın, 2018'de Güney Kore'ye geri döndü. Polis, Yeni Zelanda'daki eski adresinin bavulların yıllarca tutulduğu depoya kayıtlı olması nedeniyle şüphelinin iki kurbanın annesi olduğundan şüpheleniyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...