Tgrt Haber

Yılbaşı ağacı gibi giyinip yaptığı herkesi şoke etti! Güvenlik kameralarından izlediler

13 Aralık 2022 15:40 - Güncelleme : 13 Aralık 2022 16:02

Polonya'da Madar adlı bir şirketin otoparkında oldukça ilginç bir olay meydana geldi. Yılbaşı ağacı gibi dallarla kendisini kamufle eden bir kişi, araçların lastiklerini kesti.

Polonya​'nın kuzeybatısında bulunan Warzymice köyündeki bir et deposunda, kendisini ağaç dallarıyla kamufle ederek adeta bir yılbaşı ağacına bürünen bir kişi, araçların lastiklerini kesti. Şirketin sahibi Mateusz Watral, saldırganın tesisin etrafında önce gezindiğini daha sonra ağaçlardan topladığı dallarla kendisini yılbaşı ağacına benzettiğini söyledi. 

Watral, saldırganın gece 01.00 sularında tesisin etrafındaki çitleri kesip içeri girdiğini, 21 tane aracın lastiklerini kestiğini söyledi:

''Bana göre bu iyi hazırlanmış bir operasyondan çok bir gerilla eylemiydi. Yol boyunca dallar her yere dağılmış, kamuflajını kaybetmişti.''

Yılbaşı ağacı gibi giyinip yaptığı herkesi şoke etti! Güvenlik kameralarından izlediler

KAN İZLERİ DE VARDI

Şirket yetkililerine göre saldırgan tesisteki güvenli kameralarının farkında olduğu için sıradışı bir şekilde kılık değiştirdi. Tesiste kan izlerine rastlanması, saldırganın kendisini yaraladığını düşündürtüyor. Saldırganın "hareket tarzından" teşhis edilmesi umuduyla güvenlik kamerası görüntüleri de yayımlandı.

Madar hasarın maddi boyutunun 50-60 bin zlotiye (210-250 bin TL) ulaştığını bildirdi. Polis ekipleri de saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...