Tgrt Haber

ABD'de trajikomik olay! Yıllardır aranan gencin hiç kaybolmadığı ortaya çıktı 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: Anadolu Ajansı
07 Temmuz 2023 00:03 - Güncelleme : 07 Temmuz 2023 00:14
ABD'de trajikomik olay! Yıllardır aranan gencin hiç kaybolmadığı ortaya çıktı 

ABD'nin Texas eyaletinde 2015 yılından bu yana kayıp olarak aranan ve 4 Temmuz günü kilise bahçesinde baygın halde bulunan gencin, hiç kaybolmadığı ortaya çıktı. 

Houston polisinin anne ile yaptığı görüşme sonrası, Rudy Farias adındaki gencin kaybolduktan 2 gün sonra (8 Mart 2015) eve döndüğü öğrenildi. Farias ve annesi Janie Santana'nın 8 yıl boyunca polislere yanlış isimler verdiği anlaşıldı. 

ABC News'te yer alan habere göre, kayıp sanılan çocuğun bir komşusu, Farias'ın hiçbir zaman kaybolmadığını ve bu zamana kadar annesiyle birlikte yaşadığını, Daily Mail'de yayımlanan bir haberde ise Quanell X isimli aktivist, Farias'ın kaybolduğu sanılan yıllar boyunca annesinin cinsel istismarına uğradığını öne sürdü. 

Houston polis dedektifleri, anne ve oğlu hakkında yanlış ihbarda bulunmak dahil herhangi bir suçlama yapılmadığı ancak soruşturmanın devam ettiği bilgisini verdi. 

ABD'de trajikomik olay! Yıllardır aranan gencin hiç kaybolmadığı ortaya çıktı 

NE OLMUŞTU? 

Farias'in, 6 Mart 2015'te evinin yakınlarında iki köpeğiyle yürüyüş yaparken kaybolduğu bildirilmiş, o tarihten bu yana kendisinden haber alınamamıştı.

Ailesi 2018'de bir akrabanın evinin bahçesinde Farias'i gördükleri şüphesiyle polisten yardım istemiş ancak kayıp çocuğa dair herhangi bir iz bulunamamıştı.

Texas polisi, 4 Temmuz'da Houston'un güneydoğusunda kilisenin önünde baygın halde görülen kişinin, kimlik tespitinin ardından 8 yıl önce 17 yaşındayken kaybolduğu bildirilen Rudy Farias olduğunu belirlemişti. 

 

Kaynak: Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...