Tgrt Haber
 - İnternete sorduğu soruyla insanları ikiye böldü
10 saat 45 dakika önce

Yol kenarındaki dolapta gizemli vana buldu! İnternete sorduğu soruyla insanları ikiye böldü

İngiltere'de bir adam, yürüyüş yaptığı sırada yol kenarındaki bir dolapta gizemli bir vana buldu. Fotoğrafını çeken adam Reddit'te paylaştı. Endişelere yol açan sorusu sonrası internet ikiye bölündü
 - Doktorun burun boşluğunda bulduğu şey herkesi şoke etti
11 saat 31 dakika önce

Burnundan kötü kokular gelen çocuk acil ameliyata alındı! Doktorun burun boşluğunda bulduğu şey herkesi şoke etti

Çin'in Orta Çin bölgesinin doğusunda yer alan Henan eyaletinde 7 yaşındaki bir çocuk burnundan kötü kokuların gelmesi üzerine ebeveynleri aracılığıyla hastaneye götürüldü. Doktorların detaylı inceleme ve röntgenler sonrası acil ameliyata aldıkları çocuğun burun boşluğundan çıkan cisim görenleri şaşırtırken, çocuğun annesi "neredeyse bayılacağını" ifade etti.
 - Sinaloa kaosundan ABD sorumlu tutuldu
12 saat 43 dakika önce

Meksika'da 'El Mayo'nun intikamı sokaklara taştı! Sinaloa kaosundan ABD sorumlu tutuldu

Meksika'nın en büyük uyuşturucu karteli Sinaloa'da rakip karteller arasındaki artan şiddet olayları sonrası ülke kaosa sürüklendi, hayat durma noktasına geldi. 100'den fazla kişinin sokaklarda vahşice katledildiği ya da kayıplara karıştığı bildirildi.
 - Altınları saklama çabaları güldürdü
13 saat 3 dakika önce

Gurbetçi Türkler Avrupa'yı zengin etti! Altınları saklama çabaları güldürdü

Avrupa ülkeleri her yaz gurbetçi Türkler sayesinde "beklenenden fazla ciro" yapıyor veya bütçe açığını gurbetçilerin altınlarıyla kapatıyor. Gurbetçi Türkler bilezik ve takılarını, saklama çabaları ise görenleri hem güldürdü hem de düşündürdü.
Dünya - Dünya
18 saat 51 dakika önce

Suçlunun robot polisle mücadelesi şaşırttı! Ne yapsa da elinden kurtulamadı

ABD'de suçluyla robot polisin mücadelesi kamerayla kaydedildi. Tutuklama emri bulunan zanlı robottan kaçmak için üzerine çarşaf da atsa başarılı olamadı. O anlar saniye saniye görüntülendi.
Dünya - Dünya
19 saat 43 dakika önce

ABD'de seçmenler sandık başında: Erken oy verme işlemleri başladı

ABD'de Donald Trump ve Kamala Harris'in yarıştığı başkanlık seçimlerinde erken oy verme işlemleri başladı. Minnesota, Virginia ve Güney Dakota eyaletlerinde seçmenler sandığa koştu.
 - ABD Irak’tan çekiliyor
20 Eylül 2024 - 19:49

ABD Irak’tan çekiliyor: Resmi tarih verildi!

Irak Başbakanı Muhammed Şiya es-Sudani’nin ilk sinyalleri vermesinin ardından ABD'nin Irak'taki askeri varlığını 2026 sonuna kadar çekmeyi kabul ettiği öne sürüldü. Savunma Bakanlığının iki yetkilisi çekilmenin ilk ayrıntılarını paylaştı.
 - Denizde ilk kez keşfedilen virüs yayılıyor
20 Eylül 2024 - 17:15

Fokun ısırdığı köpek kuduz oldu! Deniz memelilerinde bir ilk: Virüs yayılıyor

Güney Afrika'daki deniz memelilerinden virüs bulaştığı ortaya çıktı. Bilim insanları foklarda kuduz salgını tespit edince bir ilkle karşılaştı. 
 - Acı verici morluklarla geçici olarak kör kaldı
20 Eylül 2024 - 16:46

Nadir görülen hastalık yüzünden genç kız acı verici morluklarla geçici olarak kör kaldı!

ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan 23 yaşındaki Alexis Lorenze, nadir görülen hastalığı nedeniyle önce görme yetisini kaybetti ardından yüzünü, boynunu morluklar sardı. Lorenze, yaşadıklarının Kaliforniya'daki bir tıp merkezinde kendisine uygulanan 3 doz aşıdan sonra gerçekleştiğini söyledi.
 - Satın alma bahanesiyle hırsızlık
20 Eylül 2024 - 15:25

Satın alma bahanesiyle hırsızlık: Araç sahibini ezdi kaçtı

Kanada'da lüks araç hırsızı kadın, araç sahibini, satın alma bahanesiyle kandırdı. Arabayı görmek için araca bindiğinde ise araç sahibini ezip kaçtı. O anlar evin güvenlik kamerasına yansıdı. 
 - Onlarca rokete karşılık hava saldırısı
20 Eylül 2024 - 15:16

Son dakika | Lübnan'dan İsrail'e misilleme! Hizbullah 150 roketle saldırdı, İsrail'den karşılık gecikmedi

İsrail, Hizbullah'ın Lübnan'dan ülkenin kuzeyine 150 roket ateşlediğini ve roketlerden bazılarının düşürüldüğünü bildirdi. Öte yandan, İsrail'in çok sayıda yerleşim yerinde siren sesleri duyulduğu belirtildi. İsrail ordusu ise roket saldırılarına misilleme olarak Lübnan'ın başkenti Beyrut'a bir hava saldırısı düzenlediğini duyurdu.
 - Yürüyüş yaparken zemin kırıldı...
20 Eylül 2024 - 14:42

Yürüyüş yaparken zemin kırıldı bir anda kaynar gayzere düştü! Korku dolu anlar

ABD'nin Wyoming eyaletinde bulunan Yellowstone Milli Parkı'ndaki termal bölgede korkutan bir kaza meydana geldi. Eşi ve köpeğiyle beraber yürüyüş yapan 60 yaşındaki bir kadın, kaynayan gayzere düştü. 
 - Sonunda sırrı ortaya çıktı, gerçekler hayrete düşürdü
20 Eylül 2024 - 13:57

New York'un gizemli ve penceresiz gökdeleni 'Titanpointe'! Sonunda sırrı ortaya çıktı, gerçekler hayrete düşürdü

New York'un 33 Thomas Street'te bulunan gizemli penceresiz gökdelen halk arasında çok popüler ve birçok spekülasyonlara ev sahipliği yapıyor. Bu penceresiz gökdelende çalıştığını ileri süren bir adam, içerideki sırları tek tek açıkladı.
 - Acil durum ilan edildi
20 Eylül 2024 - 12:54

Havada yaşanan kaza az kalsın karadakileri öldürüyordu! Acil durum ilan edildi

ABD'nin Güney Carolina eyaletinde tek motorlu bir uçağın kapısı metrelerce yükseklikten bir anda düştü. Uçağın içinde yolcunun olduğu bildirildi, acil durum ilan edildi. Havada yaşanan kaza, yerde ölüme ya da yaralanmaya neden olmadı.
 - Dünyanın en misafirperver ülkeleri açıklandı
20 Eylül 2024 - 12:17

Dünyanın en misafirperver ülkeleri açıklandı! Türkiye'nin listedeki sıralaması şaşırttı

Seyahat etmek veya yaşamak için tercih edilen ülkelerin özelliklerine bakıldığında en başta ekonomik durum olsa da kültür ve misafirperverliğe de dikkat ediliyor. Bir ülkeye taşınmak istediğinizde ya da tatile gittiğinizde yabancılara bakış açısı en önemsenen konuların başında geliyor. Pasaport Endeksi 2024 yılında misafirlerini en iyi şekilde ağırlayan ülkeleri sıraladı. Türkiye'nin de listede yeri dikkat çekti. İşte dünyanın en misafirperver ülkeleri...
 - Elon Musk için artık eskisi gibi düşünmüyor!
20 Eylül 2024 - 12:07

Çeçen lider Ramazan Kadirov, artık Elon Musk için eskisi gibi düşünmüyor! Cybertruck hayal kırıklığı oluşturdu

Elon Musk'ın kendisine Cybertruck hediye ettiğini söyleyerek, Tesla CEO'sunu övgülere boğan Çeçen lider Ramazan Kadirov artık eskisi gibi düşünmüyor. Cyberturck'a bir makineli tüfek yerleştirerek adeta bir silaha dönüştüren Kadirov'un oyuncağı devre dışı kaldı. Kadirov, Elon Musk'a sitem etti.
 - Polis tüm gerçekleri ortaya çıkardı
20 Eylül 2024 - 11:24

Dondurulmuş köfteyi ayırmaya çalışırken öldü! Polis tüm gizemi ortadan kaldırdı

İngiltere'de yaşayan 57 yaşındaki Barry Griffiths, evinde bıçak darbesiyle ölü olarak bulundu. Polis, ölümün nasıl gerçekleştiğinin peşine düştüğünde ilginç bir durumla karşılaştı. Barry, donmuş köfteleri bıçaklar ayırmaya çalışırken hayatını kaybetmişti...
 - Gizli Servis peşine düştü
20 Eylül 2024 - 11:19

Elon Musk'ın başı dertte! Gizli Servis peşine düştü

Dünyanın en zengini Elon Musk, ABD Başkanı Joe Biden ve Başkan Adayı Kamala Harris'le ilgili sosyal medya paylaşımları nedeniyle Gizli Servis ile başı dertte. ABD Gizli Servisi Musk'ın paylaşımıyla ilgili soruşturma başlattığını bildirdi.
Dünya - Dünya
20 Eylül 2024 - 10:47

İsrail askerleri, Filistinlileri öldürüp, çatıdan aşağı attı!

İsrail, Gazze'de sivil katliamına devam ederken Batı Şeria'da da çeşitli bahanelerle Filistin vatandaşlarını öldürüyor. Kabatiya kasabasında 3 Filistinliyi öldüren İsrail askerlerinin, cansız bedenleri, bir evin çatısından aşağı attığı anlar kameraya yansıdı. 
 - Türkiye'nin sıralaması dikkat çekti
20 Eylül 2024 - 10:47

Dünyanın en güçlü pasaportları açıklandı! İşte Türkiye'nin sıralaması

Yaşadığınız ülkenin siyasi ve ekonomik gücü, jeopolitik konumu vatandaşların hayatına da doğrudan etki ediyor. İnsanların başka ülkelere gitmek için kullandıkları pasaportları da bu güçten nasibini alıyor. Her yıl düzenli olarak ülkelerin pasaportlarının güç sıralaması bazı kurumlar tarafından açıklanıyor. Dünyanın en güçlü pasaportları listesi 2024 verilerine göre pasaport güç sıralamasında vizesiz erişim, eVizeler ve küresel faktörler ele alındı. Türkiye'nin listedeki sırası belli oldu. İşte Pasaport Endeksi'nde yer alan bilgilere göre dünyanın en güçlü pasaportları ve Türkiye'nin sıralaması...
Sona Git